Isparta Üçüncü Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde düzenlenen "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nın bölge finali, Antalya'da yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2014 23:03
Isparta Üçüncü Oldu

Muratpaşa Camisi'nde düzenlenen yarışmaya Antalya, Aydın, Denizli,Manisa, Muğla, Uşak, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta ve İzmir İllerinden imam hatipler katıldı.

Yarışmada, İzmir'den Ferruh Kaplan birinci olurken, ikinciliği Antalya'danMehmet Karaaslan ve üçüncülüğü ise Isparta'da Halil Murat Özer elde etti.

Antalya Müftüsü Mustafa Aydın, yarışma öncesi yaptığı konuşmada,Antalya'nın Kur'an hizmetleri ile iç içe olması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Kur'an Kursu hizmetleri noktasında iyi bir noktaya doğru ilerlediklerini ifade eden Aydın, "Vatandaşlarımız geçen yıla nazaran yüzde yüz artışla Kur'an Kursu hizmetlerimize müracaat ettiler. Önümüzdeki yıl bu ilginin daha da artacağını umuyorum" dedi.

Yarışmaya katılan tüm katılımcılara çeşitli hediyeler verilirken, dereceye girenlere Muratpaşa İlçe Müftülüğü tarafından altın hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.