Isparta Valiliğine TS EN ISO 9000 Belgesi

Isparta Valililiği TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi töreni bugün Valilik Göl Toplantı salonunda yapıldı. Törene Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Memduh Oğuz, Emniyet Müdürü, Jandarma İl Komutanı, Kurum ve Kuru

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2011 16:06
Isparta Valiliğine TS EN ISO 9000 Belgesi

Isparta Valililiği TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi töreni bugün Valilik Göl Toplantı salonunda yapıldı. Törene Isparta Ak Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Memduh Oğuz, Emniyet Müdürü, Jandarma İl Komutanı, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri katıldılar.

 

Isparta Valisi Memduh Oğuz yaptığı konuşmada “Küreselleşmede yaşanan rekabet ve değişen şartlara daha iyi uyum sağlamak için kalite yönetim sisteminin sürekli iyileştirilerek geliştirilmesi gerekmektedir. Valilik Birimlerinin yapmış olduğu çalışmaları neticesinden 11 Mayıs 2011 tarihinde TSE’ye müracaat ettik, 6-7 Haziran 2011 tarihinde TSE tarafından yapılan tetkik sonucunda Valiliğimiz TS EN ISO 9001:2008 Kalite Belgesi ve IQNET belgesi almaya hak kazanmıştır” diyen Vali Oğuz şöyle devam etti “Ben Isparta halkı adına bu belgeyi almaktan mutluyum artık hudutsuz tahammül etme her an denetlenebilir bir duruma geldik. Çağı takip edeceğiz. Yaygın sorumluluk anlayışı içine girdik. Hiçbir aklın üstün olduğu iddia edilemez. Sınırsız vatandaş memnuniyetine katlanmamız lazımdır. TSE bize güvenerek bu belgeyi vermiştir. Çok güzel tedbir alan güzel bir ülkede yaşıyoruz. Diğer ülkelerden gelen yetkililer bunu her zaman söylemektedir. Türkiye’nin yaşanabilir bir ülke olduğunu söylüyorlar. Biz artık şikayet yönetim belgesine talibiz. Hemen adayız” şeklinde konuştu.

 

Antalya TSE Yetkililerinden Mustafa Koç yaptığı konuşmada “Amaç vatandaşa ve kurumlara verilen hizmetin en kısa sürede ve ilk defa hatasız verilmesidir. Vatandaşları sabırla dinlemek ve iyi anlamak ve vatandaşın anlayabildiği dilde konuşmak, vatandaşa nezaket göstermek ve zamanla vatandaşın güvenini sağlamak gerekir. Bütün bunları sağlayan TS-EN-ISO 9001:2008’ dir “ dedi.

 

Daha sonra Isparta Valisi’ne TS EN ISO 9000 Kalite Yönetim belgesi , TSE Antalya yetkilisi , Ankara Denetim Merkezi Başkanlığı Yetkilisi Müzeyyen UZ ve Isparta TSE Temsilcisi Sevim Sezer belgeyi Vali Memduh Oğuz’a vermişlerdir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.