Isparta ve Burdur’a Özel Önem Veriyorum

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu Burdur Ağlasun’a bağlı Yeşilbaşköy beldesinde incelemelerde bulundu. Çavuşoğlu geleceğe yönelik olumlu açıklamalar yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Şubat 2014 15:23
Isparta ve Burdur’a Özel Önem Veriyorum

Isparta MÜSİAD temsilcisi Selim Mustafa Özkutlu ve beraberindeki heyet hafta sonunda AB Bakanı ve Başmüzakereci Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Burdur iline bağlı Yeşilbaşköy beldesinde bir araya geldi.

Belde Belediye Başkanı Hüseyin Akıncı’nın Belediyeye ait su değirmenini turizme kazandırmak amacıyla başlattığı başarılı çalışmaları yerinde incelemek üzere Yeşilbaşköy’e gelen Bakan Çavuşoğlu, Isparta için sevindirici bir açıklama yaptı. Kendisinin Antalya Milletvekili olduğunu ve Isparta’ya özel önem verdiğini dile getiren Bakan Çavuşoğlu, MÜSİAD temsilcileri ile Isparta hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Yapılan görüşmede Isparta ile ilgili görüş alışverişinde bulunan heyet adına konuşan MÜSİAD İl Temsilcisi Özkutlu Isparta adına önemli bir gün olduğunu dile getirerek; ‘Sayın Bakan bölgeyi iyi bilen ve Isparta ile yakından ilgilenen birisi. Bizim Isparta ile ilgili görüş ve önerilerimizi dikkatle dinledi ve ‘anlattıklarınızla yakından ilgileneceğim. Isparta benim için özel bir yer. Bu nedenle bölge milletvekili olarak sorunların çözümü noktasında her konuda yardımcı olacağım” dedi.

Özkutla ayrıcı, “Dernek üyemiz olan Belediye Başkanımız Hüseyin Akıncı beyin misafirperverliği ve muhteşem bir doğa manzarasının eşliğinde verimli bir hafta sonu geçirdik. MÜSİAD olarak bölgemizin kalkınması için temaslarımız sürecek’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.