Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2012 16:43
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü çatı tamirinde kullanılmak üzere motorlu testere ile tahta kestiği esnada testerenin kayması sonucu omzundan yaralanan E.A. isimli şahıs, Özel Isparta Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü evlerinde bulunan ve boya için kullanılan tinerden içen H.K. isimli çocuk zehirlenme şüphesiyle Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi atına alınmıştır

MERKEZ İLÇEDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü tartıştığı komşusu AT.'yi tehdit ettiği iddia edilen A.T. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü O.N.T. tarafından darp edildiği iddia edilen E.A. isimli çocuk Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU OLAYI:
Olay günü Tedaş'a ait elektrik trafosundan (90) metre kabloyu keserek çalan kimliği belirsiz şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü E.B. isimli şahıs otomobil ile Afyon istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan E.B. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan B.A. ve H.D. yaralanmıştır. Yaralılar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü evin balkonunda oynadığı esnada dengesini kaybederek (2) metre yükseklikten düşmesi neticesinde yaralanan A.B.Ö. isimli çocuk, Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü oynadığı esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanan A.M. isimli çocuk Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde tarım ilacı içmek suretiyle intihara teşebbüs eden S.T. isimli şahıs,Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum