Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:42
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde (6) adet ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği öğrenilen B.Ü. isimli şahıs Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü F.K. isimli şahıs plakasız motosiklet istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan İ.O.K. yönetimindeki motosiklete çarpması neticesinde meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüleri Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü sulama birliğine ait (240) metre bakır elektrik telini çaldığı tespit edilen O.B. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ATABEY İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü evde bulduğu fare ilacını yemesi neticesinde zehirlenen R.S.K. isimli çocuk, Özel Isparta hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü B.B. isimli şahıs otomobil ile Senirkent istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan ağaca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan R.Y., K.Y. ve K.Y. yaralanmıştır. Yaralılar Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE HABERLEŞME KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü S.D. isimli şahsa ait nohut tarlasında hayvan otlatan F.M. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.


EĞİRDİR İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü traktör ile tarlasını sürdüğü esnada arazinin eğimli olması nedeniyle traktörün devrilmesi sonucu yaralanan M.Ş. isimli şahıs, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü G.K. isimli şahıs motosiklet ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle dengesini kaybederek düşmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE DİĞER KAZA:
Olay günü N.O. isimli şahıs traktör ile orman yolunda seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü inşaatta demir bağladığı esnada çivili tahtaya basarak yaralan Y.Y.U. isimli şahıs, Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü AA. isimli şahıs motosiklet ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ile motosikletin arkasında bulunan H.A., Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLO HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü Telekom Müdürlüğüne ait (10) direk arası (500) m. telefon kablosunu çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin tespit edilerek yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.

SENİRKENT İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.K. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken karşı yönden gelmekte olan B.K. yönetimindeki kamyonet ile çarpışması neticesinde meydana gelen kazada, araç sürücülerinden H.K. hayatını kaybetmiş, aynı araçta yolcu olarak bulunan A.K. ile kamyonet sürücüsü B.K., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI:
Olay günü H.B.Ç. isimli şahsı evlenmek maksadıyla kaçıran M.A. isimli şahıs yakalanmış olup, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK OLAYI:
Olay günü A.C. isimli şahıs otomobil ile Konya istikametinden istikametine seyir halinde iken şerit ihlali yaparak karşı yönden gelmekte olan S.Ö. yönetimindeki kamyon ile çarpışması neticesinde meydana gelen kazada, otomobilde bulunan F.C., A.O. ve İ.T. hayatını kaybetmiş, araç sürücüleri ve otomobilde bulunan H.C. yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ. Tıp Fakültesi,ve Şarkîkaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. A.C. ve H.C.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde (10) adet hap içmek suretiyle intihara teşebbüs eden F.F. isimli şahıs, Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.K. isimli şahıs motosiklet ile Ş.Karaağaç istikametinden Yenicekale köyü istikametine seyir halinde iken arka lastiğinin patlaması sonucu dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle birbirlerini karşılıklı olarak tekme ve yumruk vurmak suretiyle darp eden O.Z.B. ve A.S. isimli şahıslar, Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü Ş.B. isimli şahıs otomobil ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken karşı yönden gelmekte olan A.B. yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpışması neticesinde meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Yalvaç Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü Ş.T. isimli şahıs plakasız motosiklet ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle dengesini kaybederek düşmesi neticesinde meydana gelen kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü Ö.Y. isimli şahıs kamyon ile Akşehir istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan ağaca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan A.Ş., Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesine (10) adet hap içmek suretiyle intihara teşebbüs eden D.K. isimli şahıs, Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.