Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:42
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE OTODAN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü park halinde bulunan iki ayrı otobüsten toplam (4) adet aküyü çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin tespit edilmesi için çalışmalara devam edilmektedir.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü VE. isimli şahsa ait internet üzerindeki facebook hesabına tehdit içerikli sözler yazdığı iddia edilen K.K. isimli şüpheli hakkında tanzim edilen tahkikat evrakları adli makamlara gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü F.S. isimli şahıs zırhlı para nakil aracı ile Isparta istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafına takla atması neticesinde meydana gelen kazada araç sürücüsü ile araçta bulunan Ö.Ö.E. ve A.O.E. yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü trafo üzerinde çalışma yaptığı esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanan M.K. isimli şahıs, SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI:
Olay günü G.K. isimli bayanın R.K. tarafından kaçırıldığının öğrenilmesi üzerine C.Savcılığına bilgi verilerek, şüpheli ve mağdurun yakalanması için çalışmalara başlanılmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü VB. isimli şahsa ait park halinde ve anahtarı üzerinde bulunan plakasız motosikleti çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin tespit edilmesi için çalışmalara devam edilmektedir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan haplardan fazla miktarda içmek suretiyle intihara teşebbüs eden R.A. isimli şahıs, SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü sanayide çalışan M.O. isimli şahıs demir taşlama makinesine sol eline sıkıştırması sonucu yaralanmıştır. Yaralının tedavisi SDÜ Tıp fakültesi hastanesinde devam etmekte olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü Ö.A.O. isimli şahıs minibüs ile kasaba içerisinde seyir halinde iken tali yoldan ana yola dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde çıkan R.U. yönetimindeki pat pat tabir edilen araca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile kaldırımda yürüyen S.T. yaralanmıştır. Yaralılar Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KASTEN YANGIN OLAYI:
Olay günü K.K. isimli şahsa ait evin yanında bulunan samanlıkta bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın neticesinde samanlığın çatısı yanmıştır. Yangında (2.000) TL. maddi hasar meydana gelmiş olup, C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHAR OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde av tüfeği ile karın bölgesine ateş etmek suretiyle intihar eden H.G. isimli şahıs olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Olayda kullanılan ruhsatsız av tüfeği muhafaza altına alınmış olup, C.Savcılığına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan haplardan (18) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs eden S.G. isimli şahıs, Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle birbirlerini karşılıklı olarak darp eden S.D.ve H.D. isimli şahıslar Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü husumet nedeniyle birbirlerini karşılıklı olarak darp eden M.Ü. ve H.U. isimli şahıslar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİ KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü H.Y. ile M.Y. isimli şüphelilerin miras anlaşmazlığı nedeniyle D.Y. isimli şahsın boğazını sıkmak suretiyle yaraladıkları alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralı Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları İ.Y.'yi tekme ve yumruk vurmak suretiyle darp eden H.Ş. ve D.Ş. isimli şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmış, mağdur I.Y. Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.