Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:42
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı N.Ö.'yü itmek suretiyle yaralanmasına sebebiyet veren H.Ö. isimli şahıs C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmış, mağdur Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü M.K. isimli şahıs kamyon ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken yol çalışması yapan A.U. yönetimindeki kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada kamyonette bulunan (2) şahıs yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmaktadır. Kamyon sürücüsü M.K., C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü M.A.K.'ye ait tarlaya girerek ekili mahsule zarar verdiği bildirilen küçükbaş hayvanların sahibi D.K. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü fabrikada demir saç kestiği spiral makinesinin sol eline çarpması sonucu yaralanan V.A. isimli şahıs, Isparta Özel Şifa Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü fabrikada ağaç kesme makinesinden fırlayan tahtanın karın bölgesine çarpması sonucu yaralanan H.K. isimli şahıs, Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü H.Ö. isimli şahıs ı otomobil ile Keçiborlu istikametinden Senir kasabası istikametine seyir halinde iken Kılıç kasabası mevkiinde yola kontrolsüz bir şekilde çıkan E.K. isimli şahsın kullandığı motosiklete çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü E.Y ile Ş.Y. isimli şahıslar aralarında çıkan tartışma nedeniyle Z.K. ve S.K. isimli şahısları darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralılar Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS:
Olay günü evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan D.D. isimli şahsın bulunması için çalışmalara devam edilmektedir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü H.K. isimli şahıs aralarında bulunan husumet nedeniyle P.K. ile G.K.U. isimli şahıslara küfür ve hakaretlerde bulunduğu alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.