Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:42
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü N.A. isimli şahıs kamyonet ile Gelincik köyü istikametinden Yakaören köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yol kenarındaki ağaca çarpması neticesinde meydana gelen kazada yaralanan araç sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü E.Y. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle önünde seyir halindeki B.Z.D. yönetimindeki kamyonete çarptığı, bilahare yaralılara müdahale etmek üzere olay yerine gelen A.A. yöntemindeki ambulansa aynı istikamette seyir halinde bulunan M.A. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada araç sürücüleri ile araçlarda yolcu olarak bulunan (3) kişi yaralanmıştır. Yaralılar Isparta ve Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü M.EÇ. isimli çocuk evlerinin damında oynadığı esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralı Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü A.Ç. isimli şahıs kamyon ile Aksu istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken Yılanlı köyü mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan (4) kişi yaralanmıştır. Yaralılar Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

AKSU İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü A.K.'ye ait bahçeye hayvanlarını sokmak suretiyle fidanlarına zarar verdiği iddia edilen Z.D. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ATABEY İLÇESİNDE SİLAHLA ATEŞ ETME OLAYI:
17 Haziran 2012 günü av tüfeği ile havaya rastgele ateş ettiği tespit edilen M.D. isimli şahıs, olayda kullanılan (2) adet av tüfeği, (36) adet dolu av tüfeği fişeği ve (12) adet boş av tüfeği kartuşu ile birlikte yakalanmıştır.

ATABEY İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI:
Olay günü Ş.Ö.'ye ait evin ikinci katında bulunan elektrik tesisatının şase yapması neticesinde çıkan yangında kısmen yanan evde dumandan zehirlenen Ş.Ö., Atabey Sağlık Ocağında ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü mermer ocağında kesme makinesinden fırlayan taşın sırt ve kafa bölgesine çarpması sonucu yaralanan S.E. isimli şahıs, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü su meselesi nedeniyle tartıştığı M.Y.'nin başına taşla vurmak suretiyle yaralayan E.E. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır. Yaralı Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü fabrikasında çalışan M.A.B. isimli şahıs bıçak ile et temizlediği esnada bıçağın kayarak sol koluna değmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralı SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI
Olay günü aralarında bulunan husumet nedeniyle F.Ç.'ye ait pencere camını taş atmak suretiyle kırdığı iddia edilen R.Ç. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE SARHOŞLUK OLAYI:
Olay günü almış olduğu alkolün de etkisiyle çevreye ve evinde bulunan ailesini rahatsız eden E.Ç. isimli şahsa, (82) TL. idari para cezası uygulanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı S.K.'yı darp eden A.K. isimli şüpheli kimlik tespiti yapılmasını müteakip C.Savcısının talimatı ile serbest bırakılmış, mağdur Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü İ.Ç. ile H.H.Ç. isimli şahıslar bahçelerine su borusu döşedikleri esnada kazmış oldukları toprağın üzerlerine kayması sonucu toprak altında kalarak yaralanmışlardır. Yaralılardan H.H.Ç. isimli şahıs Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup diğer yaralı Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN 0LAYI:
Olay günü O.K.ye ait evin çatısında bulunan elektrik tesisatının şase yapması neticesinde çıkan yangında ev tamamen yanmış olup, (10.000) TL. maddi hasar meydana gelmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü Y.C. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde kullanmakta olduğu ilaçlardan (20) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Şahıs Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü arazi anlaşmazlığı nedeniyle birbirlerini karşılıklı olarak darp eden Ö.K., G.K. ve A.K. isimli şahıslar Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şahıslar C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü C.Ö isimli şahsın psikolojik sorunları nedeniyle jiletle boğazını kesmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Şahsın Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavisine devam etmektedir. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü N.A. isimli şahıs pat pat tabir edilen plakasız ve tescilsiz araç ile Kumdanlı kasabasından Yalvaç ilçe merkezine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi ve araçtan fırlayan tekerleğin karşı yönden gelmekte olan A.K. yönetimindeki kamyonete çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile pat pat tabir edilen araçta yolcu olarak bulunan (6) kişi yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ. Tıp Fakültesi ve Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan (5)'inin hayati tehlikesi bulunmakta olup, kamyonet sürücüsü C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü M.B. isimli şahıs motosiklet ile Isparta istikametinden Gönen istikametine seyir halinde iken Kırıkçayır mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsiziik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklette yolcu olarak bulunan F.G. yaralanmıştır. Yaralı Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü Y.C. isimli şahıs kamyon ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken aracın frenlerinin boşalması nedeniyle yolun sol tarafına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada yaralanan araç sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YERALTI SULARI HAKKINDAKİ KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü izinsiz olarak sondaj kazısı yaptığı tespit edilen H.Ç. hakkında tanzim edilen tutanak, idari işlem yapılmak üzere Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğüne gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü A.A.K. isimli şahıs pat pat tabir edilen plakasız ve tescilsiz araç ile seyir halinde iken köy yolu kavşağında dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle M.K. yönetimindeki plakasız motosiklet ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile pat pat tabir edilen araçta yolcu olarak bulunan (1) kişi yaralanmıştır. Yaralılar Yalvaç Devlet ve SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan M.K.'nın hayati tehlikesi bulunmakta olup, tahkikata devam edilmektedir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle birbirlerini karşılıklı olarak darp eden Ü.B.B. ve Y.T. isimli şahıslar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmelerini müteakip C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü Y.D.nin şefliğini yaptığı inşaat şantiyesinde bulunan (1) adet demir kesme testeresini çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin tespit edilmesi için çalışmalara devam edilmektedir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü O.Ç. ile eşi S.Ç. tartışma sonucu birbirlerini darp etmiş olup, kavgayı ayırmak isteyen H.Ç. isimli şahısta S.Ç.'nin ayaklarına tekme vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir. Şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.