Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2012 14:42
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS:
Olay günü evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan H.Ö. isimli şahsın bulunması için çalışmalara devam edilmektedir.

MERKEZ İLÇEDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı E.G.ve N.R.C.'yi ölümle tehdit ettiği iddia edilen P.A. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

AKSU İLÇESİNDE İZİNSİZ KAZI YAPMA OLAYI:
Olay günü M.Y. ile O.Ş. isimli şahısların izinsiz kazı yaptıkları öğrenilmiş olup, yapılan araştırmada, şüpheliler ile birlikte (1) adet jeneratör, (1) adet hilti, (1) adet kazma, (1) adet kürek ile muhtelif kazı malzemeleri ele geçirilmiştir. Şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde maket bıçağı ile bacaklarını ve göğüs bölgesini kesen E.Y. isimli şahıs, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü A.E. isimli şahıs motosiklet ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralı Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE İZİNSİZ KAZI YAPMA OLAYI:
Olay günü M.S., M.Ö. ve B.S.K. isimli şahısların izinsiz kazı yaptıkları öğrenilmiş olup, yapılan araştırmada, şüpheliler ile birlikte (1) adet metal detektör ele geçirilmiştir. Şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE DİĞER KABAHATLER:
26 Haziran 2012 günü işletmeciliğini G.A.'nın yaptığı kahvehanede yapılan kontrolde; işyerinin kapanış saatlerine riayet etmediği tespit edilmiştir. İşyeri sahibi hakkında tanzim edilen tutanak idari işlem yapılmak üzere Kaymakamlık Makamına gönderilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü mermer ocağında çalıştığı esnada sondaj borusunun eline çarpması sonucu yaralanan İ.K. isimli şahıs, SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü G.B. isimli şahıs kamyonet ile kasabası içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu C.Ö. yönetimindeki otomobil ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç
sürücüleri Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü R.G.'ye ait bahçede bulunan trafodaki (180) It. yağı boşaltmak suretiyle çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin tespit edilmesi için çalışmalara devam edilmektedir.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.Ç. isimli şahıs otomobil ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü ile araçta bulunan (4) şahıs yaralanmıştır. Yaralıların tedavisi Isparta Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmişlerdir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KULLANMA HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü M.K.'ye ait sulama borusunu delerek akan suyu bahçesinde kullandığı iddia edilen H.H.Ç. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü A.Y. isimli şahsa ait cep telefonunu çaldığı iddia edilen M.E. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü su anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı E.S.'yi yumruk vurmak suretiyle darp eden Ş.T. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmış, mağdur Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü çıkan tartışma sonucu arkadaşı S.Ö.'yü yumruk vurmak suretiyle darp eden C.E. yakalanmıştır. Mağdur Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü F.K. isimli şahsın arazide hayvan otlattığı esnada yanına gelen B.Ş.'nin küfür ve hakaretlerde bulunarak, av tüfeği ile koyun sürüsüne ve yanında bulunan C.K., M.K., Y.Y., M.K. ve I.K.'nın üzerlerine doğru ateş ettiği, F.K.'nın ise kendisini ve yanındakileri korumak için üzerinde bulunan av tüfeği ile B.Ş.'ye doğru ateş ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Olayda F.K.'ya ait (3) adet hayvan telef olmuştur. Olayda kullanılan (2) adet av tüfeği muhafaza altına alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü R.A. isimli şahıs plakasız motosiklet ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan A.Ş. isimli şahıs yaralanmıştır. Yaralıların tedavisi Yalvaç Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.