Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2012 12:51
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü K.Ö. isimli şahıs motosiklet ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken Aliköy yol kavşağına geldiğinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle önünde duran A.S.Y. isimli şahsa ait otomobile arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan H.D. isimli şahıs yaralanmıştır. Yaralılar Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmişlerdir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü N.Ç. isimli şahıs motosiklet ile köy içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle R.T.'ninkullandığı bisiklete çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir. Motosiklet sürücüsü C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı R.T.'ye kötü muamelede bulunduğu iddia edilen Z.T. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmış, mağdur Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
21 Haziran 2012 günü düğün merasimi esnasında kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş edilmesi sonucu yaralanan H.S. isimli şahıs Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamakta olup, C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan ağrı kesici ilaçlardan fazla miktarda içmek suretiyle intihara teşebbüs eden E.Y. isimli şahıs, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM OLAYI:
Olay düğün merasimi esnasında rahatsızlanan ve kaldırıldığı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde hayatını kaybeden R.A. isimli şahıs, C.Savcısının talimatı doğrultusunda kesin ölüm sebebinin tespiti maksadıyla Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.Ç. isimli şahıs tır ile Eğirdir istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan toprak zemine çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü ile araçta bulunan Ü.Ç. isimli şahıs yaralanmıştır. Yaralıların tedavisi Isparta Devlet hastanesinde yapılarak taburcu edilmişlerdir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:12.00sıralarında M.K. isimli şahıs otobüs ile seyir halinde iken dikkatsizlik, tedbirsizlik, yolun dar ve virajlı olması nedeniyle karşı yönden gelmekte olan B.E. yönetimindeki otobüse çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir.Kazada araç sürücüleri ile birlikte yaralanan toplam (15) kişi Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.Y. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Aksu istikametine seyir halinde iken aynı yol üzerinde manevra yapan O.K. yönetimindeki otomobile çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan U.Ö. yaralanmıştır. Yaralı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, araç sürücüleri C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest
bırakılmışlardır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları H.E.'yi darp eden F.K. ve A.K. isimli şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmış, mağdur Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü M.B. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yolun sağ tarafına devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Isparta Devlet Hastanesine yaralı olarak sevk edildiği esnada hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü D.A. ile H.A. isimli şüphelilerin aralarında husumet bulunan R.Ö. isimli şahsı yumruk vurmak suretiyle darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralı Isparta Kadın Doğum Hastanesinde tedavi altına alınmış olup hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Şüpheliler, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKÛNUNU BOZMA OLAYI:
Olay günü A.A.Y.'nin işlettiği işyerine gelen ve almış olduğu alkolün etkisiyle çevreye rahatsızlık veren H.T. isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü H.Ç isimli şahsa hakaretlerde bulunduğu iddia edilen M.Ç isimli şüpheli, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü E.A. isimli şahıs kamyonet ile Konya istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken sağ arka lastiğinin patlaması ve sol şarampole düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan (3) kişi Şarkikaraağaç Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamakta olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.N. isimli şahıs otomobil ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde tali yoldan anayola çıkan M.K. yönetimindeki araca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamakta olup, araç sürücüsü C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle birbirlerini karştlıklı olarak darp eden C.C. ve N.A. isimli şahıslar Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı D.B.'yi darp eden İ.B. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmış, mağdur Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü G.P. isimli şüpheli altnış olduğu alkolün etkisi ile F.P. isimli şahsa ait otomobilin arka camını yumruk vurmak suretiyle kırmış olduğu ve elinden yaralandığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Şüphelinin tedavisi yapılarak, C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.