Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Temmuz 2012 14:44
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü U.K. ile M.Ş. isimli şahıslar aralarında çıkan tartışma sonucu M.Ö. ile M.E. isimli şahısları yumruk vurmak suretiyle darp ettikleri alınana beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralıların tedavisi Isparta Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir. Şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

MERKEZ İLÇEDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLO HIRSIZLIĞI OLAYI: Olay Türk Telekom Müdürlüğüne ait (7) direk arası toplam (360) m. bakır kabloyu çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalara tespit edilmesi için çalışmalara devam edilmektedir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü M.H. isimli şahıs minibüs ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle önünde seyir halinde bulunan M.E.Ü. yönetimindeki motosiklete çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI
Olay günü H.Ü. isimli şahıs otomobil ile Yazısöğüt köyü mülki sınırları içerisinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu karşı yönden gelmekte olan R.Y. yönetimindeki otomobil ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile araçlarda yolcu olarak (3) kişi yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü H.Ş. ve F.Ş. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları K.Ş. ve F.M.Ş.'yi darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdurlar Isparta Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

AKSU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü R.K. isimli şahıs aralarında bulunan husumet nedeniyle E.Ş. isimli şahsı yumruk vurmak suretiyle yaraladığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan tarım ilacından içmek suretiyle intihara teşebbüs eden M.A. isimli şahıs, Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü R.Ö. isimli şahıs otomobil ile Balcı köyünden Gelendost istikametine doğru seyir halinde iken köy çıkışında karşı yönden gelen M.Ö. isimli şahsın kullandığı motosikletin dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle otomobile çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı motosiklet sürücüsü yaralanmıştır. Yaralı Isparta Devlet Hastanesine sevk edildiği esnada yolda hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI:
Olay günü evinin alt kısmında bulunan ocakta konserve yapmak için G.A. isimli şahsın yaktığı ateşten çıkan kıvılcımların etrafa sıçraması sonucu yangın çıkmıştır. Çıkan yangın sonucu H.A.'ya ait (15) çuval odun yanmış olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü İ.D. isimli şahıs aracı ile Isparta istikametinden Afyon istikametine seyir halinde iken Uluborlu kavşağına geldiğinde H.P. isimli şahıs sevk ve idaresindeki aracın kavşaktan anayola dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde çıkarak çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü H.P. ile araçlarda bulunan (4) şahıs yaralanmıştır. Yaralıların tedavisi Isparta Devlet Hastanesi ve SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde devam etmekte olup tahkikata başlanılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü G.O.'ya ait köpeği zehirlemek suretiyle ölmesine sebebiyet verdiği iddia edilen Ö.Y. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü A.Ş. isimli şahıs İlçe J.K.Iığına müracaat ederek, evine hırsız girmiş olduğunu ve (1) adet büyük kafalı çerçeveli altın zincir, (1) adet küçük çerçeveli altın zincir, (1) çift bebek bileziği, (1) adet bebek kolyesi, (1) çift küpe, (3) adet çeyrek altın ve (1) adet altın bayan saatinin çalındığını bildirmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay A.A. isimli şahıs ilçe J.K.Iığına müracaat ederek ikamet ettiği evin mutfak camının kırılmış olduğunu ve halısı ile perdesinin bir kısmının kimliği meçhul kişi veya kişilerce yakılmış olduğunu bildirmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek tahkikata başlanılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü M.G. isimli şahıs motosiklet ile seyir halinde iken motosikletin lastiğinin patlaması nedeniyle dengesini kaybederek düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan Ü.G. yaralanmıştır. Yaralılar Şarkikaraağaç ve Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü su anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı Ö.A.'ya küfür ederek hakaretlerde bulunan H.B. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı komşusu N.C.'ye küfür ederek hakaretlerde bulunan Ş.D. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SENIRKENT ILÇESINDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü H.B. ile F.G.P. isimli şahıslar motosiklet ile kiraz bahçesinden döndükleri esnada tanımadıkları bir şahısla otomobil park etme meselesi nedeniyle tartıştıklarını ve olay yerinden uzaklaştıkları esnada söz konusu şahsın tehdit ederek arkalarından (5) el tabanca ile havaya doğru ateş ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada boş kovan ile şüpheli şahıs ve aracı bulunamamış olup, C.Savcısının talimatı ile tahkikata devam edilmektedir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI
Olay günü M.T. isimli şahıs motosikleti ile tali yoldan dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde ana yola çıktığı esnada anayolda seyir halindeki H.K. isimli şahsın kullandığı kamyona çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatına kaybetmiştir. Kamyon sürücüsü C.Savcısının talimatı ile ifadesi almarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı D.K.'yı darp eden S.G. isimli şüpheli yakalanmıştır. Mağdur Yalvaç Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü aralarında bulunan husumet nedeniyle birbirlerini karşılıklı olarak darp eden M.C. ve İ.C. isimli şahıslar Yalvaç Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü A.Ş., B.M. ve T.B. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları N.Y., R.Ö.j.Ö. ve A.Ö.'ye hakaretlerde bulundukları, bunun üzerine İ.Ö.'nün av tüfeği ile diğer şahısları tehdit ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Olayda kullanılan (1) adet ruhsatsız av tüfeği muhafaza altına alınmış olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.C. isimli şahıs otobüs ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken Bahtiyar köyü mülki sınırlarında sağ ön tekerleğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan elektrik direğine çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı otobüs sürücüsü ile otobüste bulunan (6) şahıs yaralanmıştır. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmişlerdir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.U. isimli şahıs minibüs ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken Kumdanlı kasabası mülki sınırlarında anayola dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde çıkan F.Y. isimli şahsın kullandığı pat-pat tabir edilen tarım aracına çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüleri ile minibüste bulunan (16) kişi yaralanmıştır. Yaralıların tedavisi Yalvaç Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmişlerdir.

YALVAÇ İLÇESİNDE İntihara TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü T.G. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım sonucu 15-20 adet markası tespit edilemeyen ilaçlardan içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği anlaşılmıştır. Şahsın tedavisi Özel Isparta Hastanesinde devam etmekte olup hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü İ.K. isimli şahıs Yalvaç ilçesi Hüyüklü kasabası Yalvaç-lsparta Karayolu üzerinde yaya olarak yürüdüğü esnada plakası tespit edilemeyen bir anacın çarpması sonucu yaralanan İ.K. isimli şahıs Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.