Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2012 11:12
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü O.S. İsimli şahıs otomobil ile Yakaören köyünde seyir halinde iken yola aniden çıkan M.K.Z. isimli şahsa çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü ve M.K.Z. isimli yaya yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, M.K.Z.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.A. isimli şahıs kamyonet ile Isparta ilinden Burdur iline seyir halinde iken Yakaören köyü mülki sınırlarında yolun virajlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solunda bulunan menfeze çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanın sürücü Özel Davraz Yaşam Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü geçimsizlik nedeniyle tartıştığı N.K.'yi tehdit ederek, kötü muamelede bulunduğu iddia edilen A.R.K. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır. Olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü geçimsizlik nedeniyle tartıştığı V.T.'yi tokat vurmak suretiyle darp eden N.T. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmış, mağdur Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü M.E. isimli şahıs kamyonet ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun soluna takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü M.E. hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybetmiş, araçta yolcu olarak bulunan S.G. Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.A.Ç. isimli şahıs kamyon ile Burdur istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle karşı yönden gelmekte olan E.K. yönetimindeki kamyonet ile çarpışmaları sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada kamyonet sürücüsü ile aynı araçta yolcu olarak bulunan M.S. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü hayvan otlatma yeri anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı Ş.B. isimli şahsı tehdit ettiği iddia edilen M.D. isimli şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE ÖLDÜRME OLAYI:
Olay günü M.Y. isimli şahıs evinin bahçesine park etmek istediği traktör ile geri manevra yaptığı esnada arkasında bulunan Ö.Y. isimli çocuğu fark etmeyerek çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan Ö.Y. isimli çocuk Ş.Karaağaç Devlet Hastanesine kaldırılmış olup, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü C.Ç. isimli şahsın aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı K.Ç.'nin elini yağ tenekesi ile vurmak suretiyle yaraladığı, bunun üzerine A.Ç. ve A.Ç.'nin, C.Ç.'yi tehdit ederek hakaretlerde bulundukları alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdur Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları B.Ü. isimli şahsı yumruk vurmak suretiyle darp eden Y.B. ve A.T. isimli şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmış, mağdur Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.