Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2012 12:56
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü S.A. isimli şahsın park ettiği motosikleti çaldığı iddia edilen H.A. ve H.H.Ö. isimli şüpheliler motosiklet ile birlikte yakalanmıştır. Şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı M.D. isimli şahsı darp eden H.D. yakalanmıştır. Mağdur Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE DOLANDIRICILIK OLAYI :
Olay günü H.A. isimli şahıs İl Merkez J.K.Iığına müracaat ederek, (1) adet büyükbaş hayvanını kendisini B.K. olarak tanıtan şahsa satmak üzere (3.500) TL. karşılığında anlaştığını, hayvanı teslim ettiğini, daha sonra hayvanın parasını almak üzere şahsın belirttiği işyeri adresine gittiğinde böyle bir şahsın işyerinde çalışmadığını öğrendiğini ve dolandırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü A.T. ve U.G. isimli şahısların halı yıkama yeri ve ortak kullanılan suyun paylaşımı konusunda tartıştıkları komşuları H.K.'yı darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdur Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

MERKEZ İLÇEDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü P.A. isimli şahıs İl Merkez J.K.Iığına müracaat ederek, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı C.A.'nın av tüfeği ile havaya iki el ateş ederek tehditlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur. Olayda kullanıldığı iddia edilen av tüfeği muhafaza altına alınmış olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

AKSU İLÇESİNDE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN TABANCALAR HAKKINDAKİ KANUNA MUHALEFET:
Olay günü saat:14.30 sıralarında silah sesi duyulması üzerine yapılan kontrolde, A.T. isimli şahsın ruhsatsız kuru sıkı tabanca taşıdığı tespit edilmiş olup, şahsa mülki makam tarafından (679) TL idari para cezası kesilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü Y.Ü. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Antalya istikametine seyir halinde iken hatalı sollama nedeniyle karşı yönden gelmekte olan O.Y. yönetimindeki otomobil ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile araçlarda yolcu olarak bulunan (6) olmak üzere toplam (8) kişi yaralanmıştır. Yaralılar Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiştir.
EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü R.K. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsizlik nedeniyle sağ şarampole devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan (3) kişi yaralanmıştır. Yaralılar Gelendost ve Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü B.A.K. isimli şahsın birlikte yaşadığı G.A. ile anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı, tartışma neticesinde söz konusu şahsı tekme ve yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdur Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü H.T.K. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sağ şarampole düşerek takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü R.Ö. ve H.U. isimli şahıslara ait samanları çaldıkları iddia edilen A.G. ve M.G. isimli şüpheliler yakalanmış olup, C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmışlardır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.A. isimli şahıs motosiklet ile Afyon istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken Senirce köyü smırlarında dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle motosikletin devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı motosiklet sürücüsü ile arkasında bulunan B.Ö. isimli şahıs yaralanmıştır. Yaralıların tedavisi SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM OLAYI :
Olay günü yalnız yaşayan H.D. isimli şahıs, evinin balkon bölümünde ölü vaziyette bulunmuştur. Maktulün üzerinde herhangi bir darp ve cebir izine rastlanılmamış olup, C.Savcısının talimatı doğrultusunda kesin ölüm sebebinin tespiti maksadıyla SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü A.Y. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken Keçiborlu-Üluborlu yol kavşağından dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde çıkan K.K. yönetimindeki otomobil ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçlarda yolcu olarak bulunan (3) kişi yaralanmıştır.Yaralılar Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, araç sürücüleri C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE SU ÜRÜNLERİ KANUNUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü yapılan kontrolde; R.A. ve İ.G. isimli şahısların deredeki suyun yönünü değiştirerek ağ ile balık avladıkları tespit edilmiştir. Şüpheliler hakkında idari para cezası uygulanmak üzere yasal işlem başlatılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü R.B. isimli şahıs otomobil ile Şarkikaraağaç istikametinden Yalvaç ilçesi Dedeçam kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sağ şarampole düşerek takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Şarkîkaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE DOLANDIRICILIK OLAYI :
Olay günü E.A. isimli şahıs İlçe J.K.Iığına müracaat ederek, Z.E.'nin yanında çalışmak üzere anlaştığını, yaptığı çalışma sonucu Z.E.'nin parasını ödemediğini ve dolandırıldığmı beyanla şikayetçi olmuştur. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında yapılan kontrolde; M.A. isimli şahsın üzerinde bulunan av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir. Av tüfeği muhafaza altına alınmış olup, şahsa idari yaptırım uygulanmak üzere düzenlenen tutanak Kaymakamlık Makamına gönderilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE 2860 SAYILI YARDIM TOPLAMA KANUNUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü izinsiz olarak engelliler derneği adına yardım toplayan
H.İ.Ş. isimli şahıs hakkında tanzim edilen tutanak idari para cezası uygulanmak amacıyla mülki
makama gönderilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü V.A. isimli şahıs otomobil ile Şarkikaraağaç istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken Kuyucak kasabası mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki ağaca çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KONUT DOKUNULMAZLIĞININ İHLALİ OLAYI :
Olay günü M.T., L.B. ve G.K. isimli şüpheliler, izinsiz olarak E.U. isimli şahsın evinin giriş kapısını açmaya çalışırlarken yakalanmışlardır. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilerek talimatı doğrultusunda şüpheliler gözaltına alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.