Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2012 12:31
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü T.İ. isimli şahsın, oğlu ile tartışan K.G.'nin saçını çekerek boğazını sıktığı mağdurun ailesinin alınan beyanlarından öğrenilmiştir. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü Ü.D. isimli şahıs otomobil ile Küçükhacılar köyü istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şarampole düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan T.B. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü H.H.Y. isimli şahsın anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı V.T. ve H.H.T.'yi taş ve sopa ile vurmak suretiyle yaraladığı, bunun üzerine V.T. ve H.H.T.'nin taş atmak suretiyle H.H.Y.'ye ait aracın ön ve arka camlarını kırdıkları alınan beyanlarından öğrenilmiştir. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü M.D. isimli şahsın beraber gezdikleri esnada aralarında çıkan tartışma sonucu bıçakla S.K.'yi sırtından yaraladığı alınan beyanlarından öğrenilmiştir. Mağdur Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı doğrultusunda kimlik tespiti yapılarak ailesine teslim edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:01.00 sıralarında A.K. isimli şahıs telefon ile arayarak, aynı gün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ve kişilerce evinin yatak oda penceresinin sert bir cisimle zorlanarak açılmasını müteakip evde bulunan (1) adet ruhsatlı av tüfeği, (1) adet av tüfeği ruhsat kartı, (6) adet çeyrek altın, (1) adet altın yüzük ve (30) TL. nin çalındığını beyanla şikâyetçi olmuştur. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI:
Olay günü Y.Y. isimli şahsa ait bağ evinin üzerine yıldırım düşmesi sonucu yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Aksu Belediyesi ve Sütçüler-Ayvalıpınar Belediyesine ait itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince söndürülmüştür. Yangın neticesinde eşyaları ile birlikte tamamen yanan evde (30.000) TL. maddi hasar meydana gelmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü R.Ö. isimli şahıs İlçe J.K.Iığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı N.Ç.'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikâyetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE YASADIŞI EKİM OLAYI:
Olay günü Z.Ö. isimli şahsın evinin bahçesinde bulunan yıkık vaziyetteki samanlıkta şüpheli bir çuval bulunduğunu bildirmesi üzerine yapılan kontrolde; çuval içerisinde kurutulmuş vaziyette (364) gr. kubar esrar ele geçirilmiştir. Uyuşturucu madde muhafaza altına alınmış olup, C.Savcılığına bilgi verilerek kimliği belirsiz şüpheli veya şüphelilerin tespit edilmesi için çalışmalara başlanmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI
Olay günü Y.K. ve A.E. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları A.Ç.'yi tekme ve yumruk vurmak suretiyle darp ettikleri alınan beyanlarından öğrenilmiştir. Mağdur Sütçüler Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheliler C.Savcısının talimatı ile ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştır.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü R.H. isimli şahıs İlçe J.K.Iığına müracaat ederek, husumet nedeniyle tartıştığı H.Y.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.G. isimli şahıs minibüs ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek sağ şarampole düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan A.G. ve F.G. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta ve Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.
YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü N.K. isimli şahıs kamyonet ile Yalvaç istikametinden Bağkonak kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağ tarafına devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan R.Ç.K., H.K.K. ve A.D. yaralanmıştır. Yaralılar Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü M.S. isimli şahıs kamyonet ile Çobanisa köyü istikametinden Büyükgökçeli kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan S.l. yönetimindeki traktör ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile traktörde yolcu olarak bulunan F.D. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü F.Z. isimli şahıs ilçe J.K.Iığına müracaat ederek, alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı M.Z.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikâyetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi almarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü R.K. isimli çocuk, pat pat tabir edilen araç ile tarla yolunda seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu su kanalına devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan R.K., Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ASAYİŞ