Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2012 18:26
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI: 
Olay günü A.Y. isimli şahıs kamyonet ile Isparta istikametinden Burdur istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sulama istasyonu elektrik direğine çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan M.Y. yaralanmıştır. Yaralı Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, araç sürücüsü C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

AKSU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü İ.Ç. isimli şahsın aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı İ.Y.'yi kendisine ait av tüfeği ile ateş etmek suretiyle ayağından yaraladığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralı SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Suç aleti birlikte yakalanan şüpheli İ.Ç., Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

AKSU İLÇESİNDE Evden Hırsızlık OLAYI:
Olay günü Z.D. isimli şahıs müracaat ederek, O.K. ile Y.E.K. isimli çocukların evine girerek, (4) adet gömlek, (5) çift çorap ile (10) adet porselen tabağını çalmış olduklarını beyan etmiştir. Olayla ilgili C.Savcısına bilgi verilmiş olup, şüphelilerin kimlik tespiti yapılarak serbest bırakılmıştır.

ATABEY İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü H.A. isimli şahsın geçimsizlik nedeniyle tartıştığı H.A.'yı yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdur Gülkent Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLO HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü Barla kasabası İskele mevkiinde bulunan telefon kablolarından (800) metresinin kesilmek suretiyle çalınmış olduğunu bildirmiştir. Yapılan araştırmada, (350) metre telefon kablosu sarılmış halde yol kenarında bulunarak Türk Telekom Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir. (450) metre kablo ise kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalınmış olduğu tespit edilerek takip ve tahkikata devam edilmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü F.K. isimli şahıs, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı O.K.'nın kendisine ait (7) adet meyve ağacını kesmek suretiyle zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü K.Y. isimli şahıs, miras anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı İ.Y.'nin kendisine ait bahçede bulunan damlama hortumlarını kesmek suretiyle zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GELENDOST İLÇEŞİNDE 5996 SAYILI KANUNUNA MUHALEFET:
Olay günü yapılan kontrolde; H.Ö. isimli şahsın veteriner sağlık raporsuz ve menşe-i belgesiz olarak balık sattığı tespit edilmiştir. Şüpheli hakkında idari para cezası uygulanmak üzere tanzim edilen tutanak olay yerinde bulunan (111) kg. sazan balığı ile birlikte Ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne gönderilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü fabrikada Ö.K. isimli şahıs kamyon ile toz kömürü indirdiği esnada kamyonun devrilmesi konusu kaza meydana gelmiştir. Kazada söz konusu araçta maddi hasar meydana gelmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü F.K. isimli anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı A.K.'nın kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KAMUYA AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü belediyeye ait yazlık mesirelik alanda bulunan (3) adet kamelyaya O.T., E.A. ve H.A.K. isimli çocuklar tarafından zarar verildiği tespit edilmiştir. Şüpheliler C.Savcısının talimatı doğrultusunda kimlik tespiti yapılmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü H.Y. isimli şahıs, arazi anlaşmazlığı nedeniyle H.K. isimli şahsın yağmur ve atık sularının aktığı su yolunu değiştirerek kendisine ait samanlığa zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü mermer ocağında çalışmakta olan M.Y. isimli şahıs dengesini kaybederek düşmesi sonucu vücudunun muhtelif yerlerinden yaralanmıştır. Yaralı Sütçüler Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS:
Olay günü M.K. isimli şahıs İlçe J.K.Iığına müracaat ederek, annesi A.K.'nin yaklaşık (6) gün kadar önce evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini, yaptıkları tüm aramalara rağmen annesini bulamadıklarını beyan etmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş olup, kayıp şahsın bulunması için çalışmalara devam edilmektedir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü M.G. isimli şahsın girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan çeşitli marka ilaçlardan fazla miktarda içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdur Özel Isparta Hastanesinde ayakta tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmakta olup, tahkikata devam edilmektedir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü İ.S. isimli şahıs tartıştığı Ş.A. isimli şahsı çakı bıçağı ile sol karın boşluğundan yaralamış olduğu alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralı Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir. Olayda kullanılan bıçak muhafaza altına alınmış olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.B. isimli şahıs motosikleti ile Y.Bademli istikametinden Ş.Karaağaç istikametine seyir halinde iken yola çıkan koyuna çapması sonucu düştüğü ve aynı istikamette giden B.Y. isimli şahsın kullandığı motosikletin de düşün motosiklete çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı motosiklet sürücüleri ile motosiklette bulunan A.B.Ö. ve H.T. isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralılar Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmış olup, A.B.Ö. isimli şahsın hayati tehlikesi bulunduğundan Beyşehir Devlet Hastanesine sevk edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü A.T. isimli şahıs telefon ile arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı M.Y.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Olayda kullanıldığı iddia edilen (1) adet tabanca ve (1) adet av tüfeği muhafaza altına alınmış olup, şüpheli sevk edildiği adli makamlarca ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü T.S. isimli şahıs telefon ile arayarak, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı B.Ü.'nün kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü T.Ç. isimli şahıs kamyonet ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle karşı yönden gelmekte olan M.D. yönetimindeki minibüs ile çarpışması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan minibüs sürücü Yalvaç Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamakta olup, kamyonet sürücüsü C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.