Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ağustos 2012 15:20
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü Y.G. isimli şahıs telefon ile arayarak, aynı gün gece saatlerinde evinin alt katında kilitsiz vaziyetteki ahırda bulunan (2) adet küçükbaş hayvanın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir.

MERKEZ İLÇEDE DOLANDIRICILIK OLAYI:
Olay günü saat: 19.00 sıralarında Ş.A. isimli şahıs İl Merkez J.K.Iığına müracaat ederek, elinde (220.000) Eski Alman bulunduğunu iddia eden R.Ç. ile söz konusu markı almak üzere (28.000) TL. karşılığında anlaştığını, paranın (20.000) TL.sini verdiğini, daha sonra R.Ç.'nin markı getirmek üzere olay yerinden ayrıldığı, bir daha geri dönmediğini ve dolandırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş olup, halen firarda olan

MERKEZ İLÇEDE KAZA:
Olay günü H.K. isimli şahıs mesirelik alanda bulunan parkta kullandığı lavobanın camının kırılması sonucu kolundan yaralanmıştır. Yaralı Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI:
Olay günü mermer ocağında çalışmakta olan O.H. isimli şahıs, mermer kesme makinesinin kapağının ayağına düşmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralı Isparta Özel Şifa Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü A.D. isimli şahıs telefon ile arayarak aralarında husumet bulunan A.E. isimli şahsın kendisine hakaret ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü A.O.D. isimli şahıs otobüs ile Afyonkarahisar istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle yolun sağ tarafındaki bankete düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otobüste yolcu olarak bulunan S.K. yaralanmıştır. Yaralı Uluborlu Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiş olup, otobüs sürücüsü C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

ULUBORLU İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü M.K. isimli şahıs köy içinde koştuğu esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralanmıştır. Yaralının tedavisi Isparta Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.