Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Şubat 2011 14:20
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                     Isparta ve İlçeleri 
                                 Jandarma Asayiş Bülteni

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
16 Şubat 2011 günü saat: 12.00 sıralarında R.K. isimli şahıs otomobil ile Antalya istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken Antalya-Isparta karayolu (10) ncu km.si Sav kasabası mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan bariyerlere çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan E.K. SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmaktadır.

MERKEZ İLÇEDE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINDAN HIRSIZLIK OLAYI :
16 Şubat 2011 günü saat:13.00 sıralarında su deposunda bekçi olarak görev yapmakta olan Ş.K. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, Belediye'ye ait su deposu duvarının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sert bir cisimle kırılarak içeriye girildiğini bilahare (1) adet ruhsatlı av tüfeğinin çalındığını beyan etmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
16 Şubat 2011 günü saat: 15.00 sıralarında D.Y. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı B.Y.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI :
16 Şubat 2011 günü saat: 15.15 sıralarında N.Ç. isimli şahıs telefonla arayarak, kızı S.Ç.'nin, C.Ş. tarafından kaçırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur. Olayı müteakip şüpheli ve mağdur Şarkikaraağaç ilçesinde yakalanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE DİĞER KAZA OLAYI :
16 Şubat 2011 günü saat : 11.00 sıralarında Keçiborlu ilçesi Kılıç kasabasından M.A. isimli şahıs kendisine ait köpeği bağladığı esnada köpek tarafından bacağından ısırılması neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE 3285 SAYILI HAYVAN SAĞLIĞI VE ZABITASI KANUNUNA MHLF. OLAYI:
16 Şubat 2011 günü saat: 12.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyet esnasında B.Ç. isimli şahsa ait yaklaşık (100) adet küçükbaş hayvanın başıboş vaziyette arazide otladığı ve kulak küpe numaralarının bulunmadığı tespit edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE 3285 SAYILI HAYVAN SAĞLIĞI VE ZABITASI KANUNUNA MHLF. OLAYI:
16 Şubat 2011 günü saat: 16.30 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyet esnasında M.Y. isimli şahsa ait yaklaşık (50) adet küçükbaş hayvanın başıboş vaziyette arazide otladığı ve kulak küpe numaralarının bulunmadığı tespit edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN ÖLDÜRME OLAYI :
16 Şubat 2011 günü saat: 13.00 sıralarında H.D. ile M.K. isimli şahısların hayvan otlattıkları esnada, M.K.'nın H.D. ile tartıştıklarını ve tartışma esnasında M.K.'nin elindeki tek kırma av tüfeği ile bir el ateş ederek H.D.'yi karın boşluğundan yaraladığı ve kafasına tahra ile vurmak suretiyle öldürdüğü görgü tanığının beyanından öğrenilmiştir. Şüpheli M.K. C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

ULUBORLU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
16 Şubat 2011 günü saat: 16.00 sıralarında Ş.K. isimli şahsın aralarında bulunan husumet nedeniyle H.K. ile tartıştığı, tartışma neticesinde şahısların karşılıklı olarak birbirlerini darp ettikleri beyanlarından anlaşılmıştır. Ş.K. ve H.K. Uluborlu Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.