Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2011 20:49
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE 5326 SAYILI KAN. MUH. (DİLENCİLİK) OLAYI :
Olay günü saat: 16.30 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında H.Ç. isimli şahsın ev ev dolaşarak yiyecek ve para topladığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında İ.E.T. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı H.K., M.K., A.I.K. ve M.A.'nın kendisini tehdit ettiğini, bilahare A.İ.K.'nin yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay 2011 günü saat: 19.30 sıralarında H.A. isimli şahsın hayvan meselesi nedeniyle tartıştığı M.Y.'yi av tüfeği ile ateş etmek suretiyle yaraladığı alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat: 18.30 sıralarında D.A. isimli şahıs motosiklet ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde yola aniden çıkan M.F.K.'ya çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralan M.F.K. SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 17.30 sıralarında U.Ü. isimli şahıs otomobil ile Uluborlu istikametinden Keçiborlu istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sol tarafına takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan H.F.A, F.B. ve N.K. Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat:13.00 sıralarında yapılan kontrolde L.İ. isimli şahsın kullandığı kamyona ait trafik tescil belgesinin muayene bölümündeki bandrolün sahte olduğu tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında M.O.M. isimli şahsın aile içi geçimsizlik nedeniyle Ü.M.'yi tokat ve yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.