Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2011 20:26
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:21.00 sıralarında H.H.C., T.C. ve T.C. isimli şahısların tarla meselesi nedeniyle tartıştıkları S.T. ile F.G.'ye hakaret ederek tehditlerde bulundukları alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat:03.00 sıralarında yapılan araştırmada; Sav kasabası ile Büyükkışla köyü arasında bulunan 210 metre fiber optik telefon kablosunun kesilmek suretiyle çalındığı tespit
edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE TAKSİRLE ÖLDÜRME OLAYI :
Olay günü saat.19.30 sıralarında A.Ü. isimli şahıs kepçe ile A.İ.Ö. 'ye ait tarlayı düzeltmek için geri manevra yaptığı esnada tarla sahibi A.İ.Ö.'nün kepçenin altında kalarak hayatını kaybettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Olaya C.Savcısınca el konulmuş olup, maktul otopsisinin yapılması için SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiştir. Şüpheli A.Ü. C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak tahkikata devam edilmektedir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:09.30 sıralarında H.A. isimli şahıs otomobil
ile İsparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve karşı şeride geçerek takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan ÜŞ. ve E.Ş. yaralanmıştır. Yaralılar Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında i.T. isimli şahsın kullandığı aracın trafik tescil belgesinin sahte olduğu tespit
edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 16.00 sıralarında M.K. isimli şahıs otomobil ile B.Gökçeli kasabası Kavaklı mevkiinden kasaba istikametine doğru seyir halinde iken karşı yönden gelen A.Ç. isimli şahsın kullandığı plakasız motosikletin aracına çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında R.D. isimli şahıs inşaatta çalıştığı esnada başına demir düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

MERKEZ İLÇEDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü saat: 21.00 sıralarında C.A. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde evde bulunan Suisid marka ilaçtan (15) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 11.00 sıralarında R.K. isimli şahıs mermer fabrikasında mermer taşı kırdığı esnada kırılan mermerin sağ ayağının üzerine düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında mermer ocağında işçi olarak çalışan A.İ. isimli şahıs mermer kesmek için saylama makinesini kurduğu esnada sol el serçe parmağını makineye kaptırması sonucu yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:18.45 sıralarında M.D. isimli şahıs otomobili ile Yeşilköy istikametinden Sarıidris kasabası istikametine seyir halinde iken Kurudere mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafında bulunan uçuruma takla atarak düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan yaralanan araç sürücüsü Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü saat:22.00 sıralarında N.Y. isimli şahıs telefonla arayarak, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi M.Y.'nin kendisini darp ettiğini, bilahare küfür ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayette bulunmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 13.00 sıralarında H.K. isimli şahıs plakasız motosiklet ile Yenice köyü mevkiinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde bulunan M.AK. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 17.40 sıralarında S.B. isimli şahıs telefonla arayarak, arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan M.A.D. ve K.D. isimli şahısların ateşli silahla kendisini yaraladıklarını beyanla şikayette bulunmuştur. Olayda yaralanan S.B., Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Olayda kullanıldığı iddia edilen silah ele geçirilememiş olup olay şüphelileri MA.D. ve K.D. C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınarak tahkikata başlanılmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KAZA :
Olaygünü saat: 14.45 sıralarında R.U. isimli şahıs evinin bahçesinde elektrikli testere ile odun kestiği esnada bir anlık dikkatsizliği nedeniyle sol el bileğini kesmesi sonucu yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:15.00 sıralarında R.Ç. isimli şahıs yönetimindeki otomobil ile Balıkesir ilinden Antalya iline seyir halinde iken Gönen ilçesi Gümüşgün köyü Süleyman Demirel Havaalanı kavşağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan şarampole düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan Y.Ç. ve A.Ç. yaralanmış olup, tedavileri SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılarak taburcu edilmişlerdir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:00.15 sıralarında R.K. isimli şahıs otomobil ile Uluborlu istikametinden Keçiborlu istikametine seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan yaralanan araç sürücüsü Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olaygünü saat:14 30 sıralarında D.K. isimli şahıs otomobil ile B.Kabaca kasabası Zafer Mahallesinde seyir halinde iken aynı istikamette yaya olarak ilerleyen F.A., D.A. ve M.A. isimli şahıslara tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle arkadan çarpması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan (3) kişi Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmişlerdir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat:01.00 sıralarında A.Ö. isimli şahıs ilçe J.K.lığına müracaat ederek oğlu B.Ö.'nün 07 Mayıs 2011 günü akşam saatlerinde evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını beyan etmiştir. Yapılan araştırmada kayıp şahıs B.Ö., 08 Mayıs 2011 günü bulunarak ailesine teslim edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:23.50 sıralarında D.D. isimli şahıs telefonla arayarak, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evinin kilitli olmayan balkon kapısından içeriye girilerek yatak odası kapısının zorlanmak suretiyle açıldığını, bilahare sandık içerisinde bulunan (10) adet çeyrek altın, (1) adet yarım altın ile (15)TL.nin çalındığını beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat: 10.00 sıralarında F.K. isimli bayan İlçe J.K.lığına müracaat ederek, eşi S.K.'nın ailesi ile görüşmesine izin vermediğini ve bundan dolayı sürekli olarak hakaret edip, kötü davrandığını beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA OLAYI:
Olay günü saat:19.30 sıralarında E.Y. isimli şahıs aracı ile Ş.Karaağaç istikametinden Y.Bademli ilçesi istikametine seyir halinde iken Çiçekpınar kasabası Aşağı Mahallesinde, A.Ç. isimli şahsın bahçesinden başıboş bir şekilde yola çıkarttığı büyükbaş hayvanlara çarpması neticesinde maddi hasarlı trafik kazasının meydana geldiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:08.30 sıralarında R.T. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aralarında husumet bulunan K.K. ve S.K. isimli şahısların kendisini darp ettiklerini beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat:01.15 sıralarında H.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek eşi E.A.'nın 06 Mayıs 2011 günü saat:22.00 sıralarında evden ayrıldığını ve bu zamana kadar da kendisinden haber alamadığını bildirmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü saat:22.15 sıralarında H.K. isimli şahıs telefonla arayarak, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi M.K.'nin kendisine sürekli olarak kötü muamelede bulunduğunu ve tokat atmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü saat: 18.30 sıralarında M.N.K. isimli çocuk evde oynadığı esnada bulmuş olduğu şuruplardan fazla miktarda içmesi neticesinde zehirlenmiştir. Mağdur SDÜ tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.