Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Haziran 2011 10:24
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:18.00 sıralarında S.A. isimli şahıs motosiklet ile İsparta istikametinden Burdur ili istikametine seyir halinde iken Yakaören köyü yol ayrımında viraja hızlı girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü ile aynı motosiklette bulunan Ö.D. yaralanmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat:22.00 sıralarında, F.K. isimli şahıs telefon ile arayarak, geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi O.K. tarafından darp edildiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:09.45 sıralarında A.Y. isimli şahıs motosiklet ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun sağ tarafına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan Y.K. yaralanmıştır. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesi bulunmaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat:08.00 sıralarında R.E. isimli şahıs J.Krk.K.lığına müracaat ederek, evinin önüne çöp dökmek isteyen M.G. ile tartıştıklarını, tartışma neticesinde; şüphelinin kendisine küfür ederek, hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayette bulunmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü saat:01.00 sıralarında R.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı S.A.nın mutfaktan aldığı bıçakla kendisini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat:11.30 sıralarında A.K.Ü. isimli şahıs, evine gittiği esnada arazinin engebeli olması nedeniyle dengesini kaybederek düşmesi neticesinde vücudunun muhtelif yerlerinden yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE 5729 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat:00.05 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında; H.B. isimli şahsın kuru sıkı tabanca ile havaya rastgele ateş ettiği ve çevreye rahatsızlık verdiği tespit edilmiştir. Olayda kullanılan (1) adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca,bu tabancaya ait (1) adet şarjör ve (9) adet fişek ile (4) adet boş kovan ele geçirilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:00.00 sıralarında A.K. ve E.K. isimli şahıslar telefon ile arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları K.Ş. ve M.Ş.'nin kendilerine küfür ederek, tehditlerde bulunduklarını beyanla şikayette bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat:18.00 sıralarında F.D. isimli şahıs ilçe J.K.lığına müracaat ederek, geçimsizlik nedeniyle tartıştığı kızı E.D.'nin kendisine kötü muamelede bulunduğunu ve sopa ile vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.