Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:08.30 sıralarında E.Ş. isimli şahıs otomobil ile Antalya istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan N.Ö. yaralanmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KAZA :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında R.K. isimli çocuk evlerinde oynadığı esnada dengesini kaybederek çay bardaklarının bulunduğu tepsi üzerine düşmesi nedeniyle kırılan cam bardakları çocuğun sol el ikinci parmağından yaralanmasına sebep olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında FA. isimli kız çocuğu girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde evde bulunan markası ve miktarı tespit edilemeyen ilaçlardan içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Şahsın hayati tehlikesi bulunmaktadır.

MERKEZ İLÇEDE RESMİ EVRAKTA SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında H.Ö. isimli şahsa ait aracın yapılan kontrolünde; trafik tescil belgesi muayene bölümündeki hologramın sahte olduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat:19.00 sıralarında G.T. isimli bayan İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, eşi H.T. ile para meselesinden dolayı tartıştığını, tartışma neticesinde; eşinin yumruk vurmak ve boğazını sıkmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS :
Olay günü saat:15.00 sıralarında B.İ. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, aynı gün saat 11.00 sıralarında kızı Ş.İ.'nin evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir.

ATABEY İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat:16.30 sıralarında B.A. isimli şahıs kiraz toplamak için çıktığı ağacın dalının kırılması sonucu yaklaşık (3) metre yükseklikten düşmesi sonucu ayağından yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay 2011 günü saat:22.30 sıralarında M.E. isimli şahıs telefon arayarak, aralarında alacak-verecek meselesinden dolayı husumet bulunan Ö.K.'nin kendisini tehdit ederek yumruk vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
Olay günü saat: 16.00 sıralarında mermer ocağında işçi olarak çalışan B.C. isimli şahıs mermer kayası üzerinde çalıştığı esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu belinden yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:23.00 sıralarında Eğirdir ilçesi Bağıllı köyünden C.Ö., F.Ö. ve A.Ş. isimli şahıslar telefon ile arayarak, hayvan otlatma meselesi nedeniyle tartıştığı H.E. isimli şahsın kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuşlardır.

GÖNEN İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLOSU HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat: 10.00 sıralarında Gönen ilçesi Güneykent kasabası sulama kooperatifine ait Bozyer mevkiinde bulunan trafolarının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce direkten sökülerek yere atıldığı ve içinde bulunan (160) litre trafo yağı ile (15) metre bakır kablonun çalındığı tespit edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 10.30 sıralarında İD. ve Ş.D. isimli şahıslar İlçe J.K.lığına müracaat ederek, miras anlaşmazlığı nedeniyle tartıştıkları H.A.E.'nin kendilerine küfür ve hakarette bulunduğunu, ayrıca İ.D. isimli şahsı yumruk vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuşlardır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat 15.45 sıralarında Sütçüler ilçesi Sağrak köyünden O.S. isimli şahıs telefon ile arayarak, evinin alt katında bulunan ve kullanılmayan (84) parça muhtelif mutfak eşyasının K.D. ve B.D. isimli şahıslar tarafından çalındığını beyanla şikayette bulunmuştur. Olaya müteakip araç ile firar eden şüpheliler çalınan malzemeler ile birlikte yakalamış olup sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, İsparta Kapalı Cezaevine konulmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat:10.00 sıralarında MA. isimli bayan İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kazmış olduğu bahçe duvarı çukurunda bulunan tahta beton kalıplarına komşuları H.C. ile M.E.Ç.'nin zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
01 Temmuz 2011 günü saat: 18.30 sıralarında M.S.K. isimli şahıs kamyona kiraz yüklediği esnada dengesini kaybederek (2,5) metre yükseklikten düşmesi sonucu kafasından ve belinden yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE DİĞER KAZA :
Olay günü saat:17.00 sıralarında K.Ç. isimli şahıs ahırında bağlı bulunan ineklerini sulamak için dışarıya çıkarmak istediği esnada sağ elini ineklerin bağlı olduğu zincire sıkıştırması sonucu yaralanmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE DİĞER KAZA :
Olay günü saat:13.00 sıralarında R.Ç. isimli şahıs evinin banyosunda yerlerin ıslak olması nedeniyle ayağının kayması sonucu düşerek kafasından yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE DİĞER KAZA :
Olay günü saat:09.00 sıralarında R.Ç. isimli şahıs yolda yürürken ayağının takılması sonucu dengesini kaybederek bahçe duvarında bulunan çiviye sağ kolunun çarpması sonucu yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:09.30 sıralarında M.T. isimli şahıs otomobil ile Yeniköy köyünden Yassıbel köyüne doğru seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobil sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan F.T. yaralanmıştır.,,,

ŞARKİKARAAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:17.00 sıralarında S.E. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, arazi sulama meselesi nedeniyle tartıştığı A.E. isimli şahsın kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

ULUBORLU İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat:08.30 sıralarında F.D. isimli şahıs tarlasında bulunan hendekten atladığı esnada ayağının kayması nedeniyle düşerek sol ayağından yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:16.00 sıralarında H.Ş. ve M.C. isimli şahıslar telefon ile arayarak, ailevi nedenlerden dolayı husumet bulunan S.Ş.'nin av tüfeği ve kurusıkı tabanca ile havaya doğru ateş ederek yanlarına doğru geldiğini ve kendilerini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuşlardır.

YALVAÇ İLÇESİNDE RESMİ EVRAKTA SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat:09.30 sıralarında J.Trf.Tim K.lığı ekiplerince yapılan kontroller esnasında; İ.G. isimli şahsa ait aracın trafik tescil belgesinin muayene bölümünün sahte olduğu tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay 2011 günü saat:19.30 sıralarında H.Ş. isimli şahıs kendisine ait elektrikli motosikleti ile kasaba içinde seyir halinde iken tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi sonucu sağ diz kapağından ve sol elinden yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat:13.00 sıralarında N.A. isimli şahıs tarlasında traktörü ile patosta çalıştığı esnada sol elini patos demir miline sıkıştırması sonucu yaralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.