Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Temmuz 2011 13:29
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat 10.00 sıralarında M.Y. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı S.S.'nin kafa atmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:02.30 sıralarında R.K. isimli şahıs telefon ile arayarak, D.A.'nın yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:09.00 sıralarında H.Y.Y. isimli şahıs otomobil ile İsparta istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek sağ şarampole düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan H.Y. ve H.T. yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 17.15 sıralarında V.A. isimli şahıs otomobil ile Senirkent istikametinden Keçiborlu istikametine seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan A.K. yönetimindeki araca çarpması ve sağ şarampole düşerek takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile aynı araçlarda yolcu olarak bulunan Z.A., D.A. ve S.K. isimli şahıslar yaralanmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saati 1.00 sıralarında A.T. isimli şahıs, hayvan otlattığı esnada keçinin boynunda bulunan çanın çarpması neticesinde başından yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 14.30 sıralarında S.G. isimli şahsın, E.N.G. isimli çocuğu karın bölgesine yumruk atmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHAR OLAYI :
Olay günü saat:04.30 sıralarında G.Y. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan çeşitli marka ilaçlardan toplam (25) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir. Mağdur rahatsızlanması üzerine sevk edildiği İsparta Gülkent Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat:18.00 sıralarında M.K. isimli şahıs, bahçesinde çalıştığı esnada bal arıları tarafından başından sokulması neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saati 1.00 sıralarında H.S. isimli şahıs, bahçesindeki ağaçları ilaçladığı esnada rüzgarın etkisiyle ilacın yüzüne gelmesi neticesinde zehirlenmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.