Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Temmuz 2011 11:24
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE ÖLÜMLÜ TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında Isparta-Eğirdir Karayolu 13'üncü km.sinde; R.A. isimli şahıs Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine ait ambulans ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken Kuleönü kasabası mevkiinde tali yoldan ana yola dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde çıkan R.K. yönetimindeki plakasız motosiklete çarpması ve şarampole düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada ambulans ile sevk edilen U.A. isimli hasta, ambulansta görevli hemşire C.C. ile ambulans ve motosiklet sürücüsü yaralanmıştır. Yaralılardan U.A. Isparta Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmiştir. SDÜ Tıp Fakültesi ve Isparta Devlet Hastanesinde tedavileri devam etmekte olan yaralıların hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat 5.30 sıralarında yapılan kontrolde; M.G. isimli şahsa ait aracın trafik tescil belgesinin muayene bölümündeki hologramın sahte olduğu tespit edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında R.U. isimli şahıs alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı C.N.'yi yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE DİĞER KAZA :
Olay günü saat:09.30 sıralarında Ü.G. isimli şahıs evinin merdivenlerinden indiği esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde sağ ayak bileğinden yaralanmıştır

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI:
Olay 2011 günü saat: 14.50 sıralarında O.Y. isimli şahsa ait arpa tarlası içerisinden geçmekte olan yüksek gerilim hattından çıkan kıvılcım neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangında (5.000) m2 arpa tarlası tamamen yanmış, toplam (1.000) TL. maddi hasar meydana gelmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat:15.20 sıralarında H.H. isimli şahıs evinin önünde odun kestiği esnada sol elinin avuç kısmına odun batması neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:16.00 sıralarında O.T. isimli şahıs dikkatsizlik tedbirsizlik sonucu buzdolabında bulunan temizlik maddesini su zannederek içmek suretiyle zehirlenmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:07.00 sıralarında T.Y. isimli şahıs otomobil ile Konya istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken Bahtiyar köyü Aşağıova mevkiinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki elektrik direğine çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçta yolcu olarak bulunan M.Y. Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralının hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 11.00 sıralarında Ö.A.P. ve A.C. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle tartıştıkları, tartışma neticesinde birbirlerini karşılıklı olarak darp ettikleri alınan beyanlarından öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE BÜYÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat 14.00 sıralarında telefon ile arayan T.K. isimli şahıs, (5) adet büyükbaş hayvanının M.K. isimli şahıs tarafından çalındığını beyanla şikayette bulunmuştur. Yapılan araştırmada söz konusu hayvanların M.K. tarafından C.Ö.'ye satıldığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili C.Savcılığına bilgi verilmiş olup halen firarda olan şüphelinin yakalanması için çalışmalara devam edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.