Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Temmuz 2011 14:49
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI : 
Olay günü saat:13.00 sıralarında Y.K. isimli şahıs aracı ile Isparta-Burdur karayolunda seyir halinde iken Yakaören köyü yol ayrımı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan şarampole düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan O.K. isimli şahıs yaralanmıştır.

MERKEZ İLÇEDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat:09.00 sıralarında İ.Ü. isimli şahsa ait aracın 2010 yılı araç muayenesinin sahte olduğunu bildirmiştir.

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:12.00 sıralarında S.Ç. isimli çocuk, babasının ilaçlamış olduğu şeftali ağacından şeftali yemesi sonucu rahatsızlanarak Isparta Devlet Hastanesine kaldırılmıştır.

ATABEY İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:00.30 sıralarında A.ÖA isimli şahıs plakasız motosiklet ile İslamköy kasabasından Isparta iline seyir halinde iken, kasaba çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı sürücü yaralanmış olup tedavisi Isparta Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:10.00 sıralarında R.Y. ile M.K. isimli şahıslar bahçe sulama sırası nedeniyle tartışmış, tartışma neticesinde şahıslar karşılıklı olarak birbirlerini darp ettikleri alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat.18.30 sıralarında M.K. isimli şahıs otomobil ile Senirkent istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde bulunan E.U. yönetimindeki araca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan G.G.A.U. yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olaygünü saat: 15.00 sıralarında S.E. isimli çocuk, elindeki çakmak ile oynadığı esnada etrafında bulunan kuru otları tutuşturması sonucu yangın çıkmıştır. Yangında, M.Ç, V.Ç., A.S. ve Ş.Y. isimli şahısların tarlasında ekili olan (37) dönüm buğday yanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında A.Ö. isimli şahıs Gökbelen mevkiinde patos ile harman yaptığı esnada, patostan çıkan kıvılcımlardan dolayı yangın çıkmış olduğu alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Çıkan yangın Eğirdir ve Gökçehöyük kasabası itfaiyelerince söndürülmüştür.

EĞİRDİR İLÇESİNDE SİLAHLA ATEŞ ETME OLAYI :
Olay günü saat:15.30 sıralarında M.A. isimli şahsın tabanca ile havaya ateş ettiği telefonla bildirilmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırmada, adı geçen şahıs kurusıkı tabanca ile birlikte yakalanmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat: 11.00 sıralarında B.Y. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi R.Y.'nin kendisine küfür ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:23.45 sıralarında yapılmakta olan düğün yerine araçla gelen N.A., M.Y. ve F.Ö. isimli şahıslar düğünün huzurunu bozmaları nedeniyle, düğün yerinde bulunan M.A., H.P., İ.Ö., T.Ö., M.A. ve M.A. isimli şahıslar tarafından uyarıldıkları ancak şahısların küfür ve hakaretle karşılık vermeleri üzerine kavga çıktığı ve şüphelilerin mağdurları yumruk vurmak suretiyle darp ettikleri alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:23.00 sıralarında S.Ç. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı K.E.'nin, yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE BAĞ, BAHÇE VE TARLADAN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:08.00 sıralarında H.G. isimli şahıs telefonla arayarak, kendisi ve yanında işçi olarak çalışan M.S. ile kaldıkları tarlada bulunan barakadan kendisine ait bulundurma ruhsatlı tabanca ile M.S.' ye ait cep telefonunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:23.15 sıralarında P.İ. ile K.A. isimli şahıslar ilçe J.K.lığına müracaat ederek, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı Ş.D. ve G.T.'nin yumruk ve demirle vurmak suretiyle darp ettiklerini beyanla şikayetçi olmuşlardır.

GÖNEN İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI :
Olay günü saat:16.00 sıralarında A.T. isimli şahıs telefonla arayarak, kızı D.T.'nin bakkala gitmek için evden çıktığını ve geri dönmediğini, aynı gün saat: 17.00 sıralarında G.R. isimli şahsın kendisini telefon ile arayarak kızı evlenmek için kaçırdığını söylediğini beyan etmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİMLİĞİ BİLDİRMEME OLAYI :
Olay 2011 günü saat: 15.40 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında durumlarından şüphelenilen M.Y. ve E.B. isimli şahıslar kimliklerini ibraz etmemiştir, Söz konusu şahıslar hakkında yapılan araştırma sonucunda M.Y.'nin iki ayrı suçtan arandığı tespit edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:04.00 sıralarında M.A., M.A., M.B. ve İ.A. isimli şahısların alkollü olarak kasabada bulunan içkili lokantadan içki almak için gittikleri ancak işletme sahibi R.Ç.'nin alkol vermemesi üzerine şahısların tartıştığı ve tartışmanın büyümesi sonucu şahısların birbirlerini darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat: 14.30 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında Pazar Tepesi bölgesinde orman yangını görülmesi üzerine durum Orman İşletme şefliğine bildirilmiştir. Yangın orman işletme şefliği söndürme ekiplerince söndürülmüştür. Yangında (1,5) dekarlık orman alanı zarar görmüştür. Yapılan araştırma ve alınan tanık beyanlarından Ö.Ç. ile E.Ö. isimli şahısların ormanlık alanda piknik yaptıkları ve dökmüş oldukları mangal küllerinden dolayı yangının çıktığı tespit edilmiştir..

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:02.45 sıralarında A.G. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait (2) çuval buğdayın M.A.G. tarafından çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat: 19.00 sıralarında T.B. isimli çocuk evlerinin balkonunda oynadığı esnada dengesini kaybederek (2,5) metre yükseklikten toprak zemine düşmesi sonucu yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat:05.00 sıralarında F.K. isimli şahıs psikolojik rahatsızlığından dolayı kullandığı ilaçtan (9) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

ULUBORLU İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat:21.30 sıralarında S.Ü. isimli bayanın eşi E.Ü. tarafından darp edildiğini beyanla hastaneye müracaatta bulunmuştur. Olayla ilgili yapılan araştırmada, ailevi geçimsizlik nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucu şüpheli E.Ü. eşini yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAMUYA AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olaygünü saat:13.30 sıralarında Sulama Kooperatif başkanı Y.D. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, N.S.'nin kooperatife ait sulama kanalının (50) metresini traktörüyle tahrip etmesi neticesinde zarar verdiği beyanla şikayetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK OLAYI :
Olaygünü saat:20.45 sıralarında Z.T. isimli şahıs pat-pat tabir edilen tarım aracı ile Yalvaç-Senirkent karayolunun (15)'inci km.sinde Yalvaç istikametine doğru seyir halinde iken aynı istikamette giden Y.T. isimli şahsın kullandığı otomobil pat-pat tarım aracının arka ışıklandırmasının olmaması nedeniyle son anda fark ettiği ve direksiyonu sola kırması neticesinde karşı yönden gelen N.K. isimli şahsın kullandığı kamyona çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı otomobil sürücüsü Y.T. olay yerinde hayatını kaybetmiş olup otomobilde yolcu olarak bulunan E.T. ve R.T. yaralanmıştır. Pat-pat tarım aracında bulunan Z.T., N.T., H.T. ve E.M.T. isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ Tıp Fakültesi ve Isparta Devlet Hastanesine kaldırılmış olup tedavi/erine devam edilmekte olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat: 15.30 sıralarında E.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait evde bulunan (300) Euro para, (3) adet altın bilezik, (3) adet altın yüzük, (1) adet altın kolye, (2) çift altın küpe ve (3) adet çeyrek altının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat:17.00 sıralarında MAS. isimli şahıs aracı ile Isparta istikametinden Akşehir istikametine seyir halinde iken, Bağkonak kasabası yakınlarında aracının sol ön lastiğinin patlaması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun soluna takla atması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazadan dolayı araç sürücüsü ile araçta bulunan AA isimli şahıs yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
Olay günü saat:11.00 sıralarında H.S. isimli şahıs bahçede kiraz toplamak için çıktığı ağacın dalının kırılması neticesinde (2) metre yükseklikten düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.