Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2011 19:31
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
31 Temmuz 2011 günü saat:21.00 sıralarında M.A.A. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken, önünde aynı istikamette seyir halinde bulunan ve aydınlatıcı lambaları bulunmayan B.A. yönetimindeki traktöre çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobil sürücüsü ile aynı otomobilde yolcu olarak bulunan E.D., Z.D., F.A. ve D.A. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

MERKEZ İLÇEDE İŞ MAKİNESİ VE TARIM ARACI HIRSIZLIĞI OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:01.00 sıralarında F.Ç. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığma müracaat ederek, evinin önünde bulunan kendisine ait (1) adet traktör ve arkasında takılı olan (1) adet römorkun gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI :
30 Temmuz 2011 günü saat:01.00 sıralarında mermer fabrikasında işçi olarak çalışmakta olan Z.Y. isimli şahıs su tahliyesi için kazılan (2) metre yüksekliğindeki çukura ayağının kayması sonucu düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralının hayati tehlikesi bulunmaktadır.

MERKEZ İLÇEDE MOTOSİKLET HIRSIZLIĞI OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:22.00 sıralarında R.U. isimli şahıs telefon ile arayarak, serasının önünde park halinde bulunan kendisine ait (1) adet motosikletin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
30 Temmuz 2011 günü saat:21.30 sıralarında D.S. isimli çocuk köy camisinin duvarında oynadığı esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

AKSU İLÇESİNDE KAZA :
30 Temmuz 2011 günü saat:22.00 sıralarında A.E. ile M.E. isimli çocuklar yürüdükleri engebeli arazide dengelerini kaybederek düşmeleri neticesinde yaralanmışlardır.

AKSU İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI :
31 Temmuz 2011 günü saat: 17.30 sıralarında R.Ö. isimli şahıs İlçe J.K.lığma müracaat ederek, kızı A.Ö.'nün, aynı gün gece saatlerinde R.B. tarafından kaçırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur. Olaya müteakip firar eden şüpheli ve mağdurun yakalanması için takip ve tahkikata devam edilmektedir.

ATABEY İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
31 Temmuz 2011 günü saat: 13.00 sıralarında işyerinde çalışmakta olan C.D. isimli şahsın demir kesme makinesi ile çalıştığı esnada çıkan kıvılcımların şirkete ait saman balyalarına sıçraması neticesinde yangın çıktığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yangın Isparta, Atabey ve Kuleönü kasabasına ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Yangın neticesinde (30.000) TL. değerinde saman balyası yanarak zarar görmüştür.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
30 Temmuz 2011 günü saat: 13.00 sıralarında mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan M.T. isimli şahıs taş kesme makinesi ile çalıştığı esnada makine telinin kopması neticesinde başından yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat: 18.00 sıralarında B.Y. isimli şahıs kamyonet ile Balkırı köyü köy yolundan Eğirdir-Antalya karayoluna dönmek istediği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşısında bulunan sulama kanalına düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü sulama kanalında boğularak olay yerinde hayatını kaybetmiş, araçta yolcu olarak bulunan M.Ç. ise yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:14.00 sıralarında O.A. isimli şahıs telefon ile arayarak, kızı K.A.'nın, H.Ş. tarafından kaçırıldığını beyanla şikayetçi olmuştur. Olaya müteakip firar eden şüpheli ve mağdurun yakalanması için takip ve tahkikata devam edilmektedir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:18.30 sıralarında Z.E. isimli şahıs İlçe J.K.lığma müracaat ederek, İ.K.'nin aracı ile seyir halinde iken evinin önünde park halinde bulunan kendisine ait traktöre kasıtlı olarak çarptığını beyanla şikayetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:22.40 sıralarında Z.Ö. ile D.Ç. isimli şahıslar telefon ile arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı S.Ç.'nin, yumruk vurmak suretiyle kendilerini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuşlardır.

GELENDOST İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:14.15 sıralarında S.K. isimli çocuk kendilerine ait evin tavanında asılı olan salıncağa bindiği esnada salıncağın ipinin kopması sonucu düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KAZA :
30 Temmuz 2011 günü saat:08.30 sıralarında ÖD. isimli çocuk köpeklere yemek verdiği esnada köpeğin elinden ısırması neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
30 Temmuz 2011 günü saat: 15.00 sıralarında Keçiborlu ilçesi Gülköy'den H.G. isimli çocuk kendilerine ait evin balkonunda bulunduğu esnada dengesini kaybederek zemine düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:21.30 sıralarında A.E. isimli şahıs otomobil ile Keçiborlu istikametinden Özbahçe köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve sol şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI :
30 Temmuz 2011 günü saat: 12.00 sıralarında H.Ç. isimli şahıs kendisine ait bahçede elma toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZA :
30 Temmuz 2011 günü saat: 11.00 sıralarında D.A. isimli çocuk kendilerine ait evin bahçesinde oynadığı esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER
31 Temmuz 2011 günü saat:14.30 sıralarında C.Savcılığından alınan arama kararı ile D.K. isimli şahsa ait evde yapılan aramada ruhsatsız olduğu tespit edilen av tüfeği ele geçirilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI :
31 Temmuz 2011 günü saat: 14.40 sıralarında Senirkent ilçesi Gençali köyü Gökçedere mevkiinde arazide bulunan cam kırıklarının güneş ışığının etkisiyle mercek görevi görerek kuru otları tutuşturması sonucu yangın çıkmıştır. Yangında (6) dönümlük alanda bulunan bozuk koru tabir diye tabir edilen meşe ve baltalık cinsi orman alanı yanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
30 Temmuz 2011 günü saat:10.30 sıralarında C.G. isimli şahıs telefon ile arayarak, M.E.'nin küçükbaş hayvanlarını kendisine ait nohut tarlasına sokarak ekinlere zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
30 Temmuz 2011 günü saat:08.30 sıralarında mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan S.A. isimli şahıs sayalama makinesinin kasnak telinin kopması neticesinde bacağından yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
30 Temmuz 2011 günü saat:00.05 sıralarında U.U. isimli şahıs plakasız motosiklet ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde yaralanmıştır. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE 4733 SAYILI TÜTÜN VE ALKOL PİYASASI KANUNUNA MUHALEFET OLAYI:
31 Temmuz 2011 günü saat: 15.00 sıralarında C.Savcılığından alınan arama kararı ile D.K. isimli şahsa ait evde yapılan aramada (24) paket Black Galeon, (20) paket LM ve (2) paket Birillant marka olmak üzere toplam (46) paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:18.15 sıralarında K.C. isimli çocuk evlerinde oynadığı esnada kutu içerisinde bulunan tineri su zannederek içmesi neticesinde zehirlenmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat: 18.00 sıralarında İ.Y. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve sol şarampole takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan F.Y. ile S.G. Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI :
30 Temmuz 2011 günü saat: 17.30 sıralarında H.K. isimli şahsa ait içi boş hayvan ağılında elektrik tesisatının şase yapması neticesinde yangın çıkmıştır. Yangın Şarkikaraağaç belediyesine ait itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştür.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:22.30 sıralarında N.S. isimli şahıs kamyonet ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde bulunan AH. yönetimindeki traktöre çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüleri Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavileri tamamlanarak taburcu edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:14.30 sıralarında H.Ö. isimli şahıs telefon ile arayarak, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşinin kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER :
30 Temmuz 2011 günü saat 02.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk devriyesi faaliyeti esnasında H.B. isimli şahsın üzerinde taşıdığı av tüfeğinin yapılan kontrolünde ruhsatsız olduğu tespit edilmiştir.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat:10.00 sıralarında OY. isimli şahıs İlçe J.K.lığma müracaat ederek, aralarında husumet bulunan S.Y.'nin, kendisine ait bahçede bulunan (7) adet ceviz fidanını sökerek zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
29 Temmuz 2011 günü saat: 17.00 sıralarında K.C. ile D.S. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle İ.A. ile tartıştığı, tartışma neticesinde yumruk vurmak suretiyle mağduru darp ettikleri alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.