Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ağustos 2011 14:13
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat: 10.30 sıralarında M.Ö. isimli şahıs telefonla arayarak, aile içi geçimsizlik nedeniyle oğlu C.O'nun kendisini tehdit ettiğini ve kötü muamelede bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında E.H. isimli şahsa ait araçta yapılan kontrolde; trafik belgesinin muayene bölümünün sahte olduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 10.30 sıralarında M.Ö. isimli şahıs kendisine ait evin dış boyamasını yapmak için kurmuş olduğu iskeleden dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE İNTİHAR OLAYI :
Olay günü saat:17.00 sıralarında M.G. isimli şahıs girdiği bunalım neticesinde kendilerine ait elma bahçesinde bulunan ağaca iple kendisini asmak suretiyle intihar etmiştir. Mağdur olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:23.30 sıralarında T.U. isimli şahıs plakasız motosiklet ile Kılıç kasabası mesire alanından kasaba merkezine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü SDÜ Tıp Fakültesinde, motosiklette yolcu olarak bulunan H.K. ise Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralıların hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında H.T. isimli şahıs traktör ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan H.Ö. yönetimindeki pat pat diye tabir edilen araca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada pat pat diye tabir edilen araçta yolcu olarak bulunan İ.Ö. yaralanmıştır. Yaralı Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:11.00 sıralarında M.B. isimli şahıs C.Savcısına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı H.K.'nın kemer ile vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE ELEKTİRK ENERJİSİ HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat:15.30 sıralarında N.Ç. isimli şahsa ait evin elektrik tesisatında Tedaş Dağıtım Görevlilerince yapılan kontrolde kaçak elektrik kullanıldığı tespit edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında A.A. isimli şahıs telefonla arayarak, evinin önüne motosiklet park eden H.A. ve V.A. ile aralarında tartışma çıktığını, tartışma neticesinde şüphelilerin tekme ve yumruk vurmak suretiyle kendisi ve annesi F.A.'yı darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü saat: 16.50 sıralarında F.D. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, mahkeme kararı ile geçici olarak babası M.G.'nin yanında (1) ay süreyle kalmasına karar verilen F.G.'ye kötü muamelede bulunulduğunu beyanla şikayetçi olmuştur. Söz konusu çocuk annesi F.D.'ye teslim edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK OLAYI :
Olay günü saat: 12.45 sıralarında G.O. isimli şahıs kamyonet ile Köprü köyü istikametinden Şarkikaraağaç istikametine seyir halinde iken Arak köyü yol ayrımında dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek Y.Ö. yönetimindeki plakasız motosiklete çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklette bulunan S.Ö. hayatını kaybetmiş, motosiklet sürücüsü yaralanmıştır. Yaralı Y.Ö. SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.