Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE RESMİ BELGEDE SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat: 10.00 sıralarında M.K. isimli şahsa ait aracın trafik tescil belgesinde yapılan kontrolde; 2008 yılında yapılan muayenesinin sahte olduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 10.00 sıralarında mermer fabrikasında çalışmakta olan R.K. isimli şahsın kaldırdığı mermerin sağ ayağına düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 18.30 sıralarında İ.Ö. isimli şahıs kamyon ile Isparta istikametinden Büyükgökçeli kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle Büyükhacılar köyü yol ayrımında U.Y. yönetimindeki motosiklet ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada motosiklet sürücüsü ile motosiklette yolcu olarak bulunan B.Y. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında M.Ş.E. isimli çocuk evlerinde oynadığı esnada fare ilacını yanlışlıkla içmesi neticesinde zehirlenmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:04.30 sıralarında H.Ç. isimli şahıs plakasız mobilet ile Sav kasabası istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 18.30 sıralarında A.S.Y. isimli şahıs kamyonet ili Senirkent istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağına takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan E.A. Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:20.30 sıralarında T.S. isimli şahıs motosiklet ile Konya istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan İ.D. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüleri Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:08.15 sıralarında O.D. isimli şahıs telefon ile arayarak, aynı gün gece saatlerinde işyerine gelen kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalışma odasındaki kasanın kapağının sert bir cisimle kırılarak açılmasını müteakip içerisinde bulunan (1) adet ruhsatlı tabanca, bu tabancaya ait (5) adet tabanca fişeği, (12) adet çeyrek altın, (2) adet yarım altın ve (50) adet kontör ile muhasebe odası olarak kullanılan bölümdeki çekmecenin kilidinin kırılarak daha önceden müşterilerin alışveriş karşılığı verdikleri ve ancak sahte oldukları için ayırdıkları (1) adet sahte 100 Amerikan Doları, (1) adet sahte 100 Euro ve (1) adet sahte 100 TL. nin çalındığını beyan etmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 17.20 sıralarında H.B. isimli şahıs motosiklet ile Senir kasabası istikametinden Keçiborlu istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde bulunan H.C.A. yönetimindeki traktöre arkadan çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü H.B., SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat:16.00 sıralarında S.O. isimli şahıs telefon ile arayarak, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı F.K.'nın kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikâyette bulunmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat: 13.30 sıralarında M.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, arazi anlaşmazlığı nedeniyle (14) m. uzunluğundaki ihata duvarının G.C. ve A.C. tarafından yıkıldığını beyanla şikâyette bulunmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat: 11.30 sıralarında S.O. isimli şahıs telefon ile arayarak, kendisine ait evde bulunan (1.250) TL. nin H.O. tarafından çaldığını beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:23.15 sıralarında R.Y. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı M.K.'nin kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 16.00 sıralarında H.H.Ç. isimli şahıs telefon ile arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı R.Ç.'nin yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikâyette bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE ŞÜPHELİ ÖLÜM OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında M.G. isimli şahıs kendisine ait tarlada bulunan barakayı söktüğü esnada barakanın üzerine yıkılması sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetmiştir. Maktul kesin ölüm sebebinin tespiti için C.Savcısının talimatı ile Antalya Adli Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında Ş.Y. isimli şahıs plakasız motosiklet ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek motosikletten düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan Ş.Y., Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat:10.00 sıralarında B.Ö. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, arazisine giden yolun H.K. tarafından kazılmak suretiyle zarar verildiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.