Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:08 00 sıralarında Merkez ilçe Isparta-Eğirdir karayolu üzerinde faaliyet gösteren mermer fabrikası idare binası sekreter odasında bulunan çelik kasadan hırsızlık olayı olduğunun bildirilmesi üzerine olay yerinde yapılan incelemede; kimliği belirsiz kişi veya kişilerce idare binası sekreter odasına girilmesini müteakip odada bulunan çelik kasanın sert bir cisimle zorlanarak açıldığı tespit edilmiştir. Kasa içerisinde toplam değeri tahmini (50.000) TL. olan (17) adet Cumhuriyet altını, (35) adet çeyrek altın, (17) adet altın bilezik, (1) adet altın kelepçe seti, (4) adet altın künye, (1) adet altın kolye, (1) adet beşi bir yerde ve (2) adet altın setin çalındığı beyan edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında E.A. isimli şahıs telefon ile arayarak, para vermemesinden dolayı S.A.'nın kendisini yumruk ve tekme vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

MERKEZ İLÇEDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat:12.00 sıralarında R.S. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı M.V.'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü saat:14.30 sıralarında A.Ö. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı A.M.'nin kendisini tehdit ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

AKSU İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü saat: 12.00 sıralarında aralarında su anlaşmazlığı bulunan Ö.S. ile M.K. isimli şahısların tartıştıkları tartışma neticesinde her iki şahsında birbirlerine hakarette bulundukları alınan beyanlardan tespit edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
Olay günü saat: 19.30 sıralarında mermer ocağında aşçı olarak çalışan Y.Ç. isimli şahıs işçilere yemek hazırladığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sol el işaret parmağını bıçak ile kesmesi sonucu yaralanmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
Olay günü saat:23.00 sıralarında mermer ocağında çalışmakta olan O.Ş. isimli şahıs mermer sayalama makinesinin fişini prize taktığı esnada elektrik çarpması neticesinde yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
Olay günü saat:09.30 sıralarında inşaat firmasında işçi olarak çalışmakta olan T.E. isimli şahıs bazuka denen aparatı ayağına düşürmesi neticesinde ayağından yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ OLAYI :
Olay günü saat:18.00 sıralarında Y.T. isimli şahıs C.Savcılığına müracaat ederek, A.G. isimli şahsın kendisine ait (6.000) metre karelik tarlaya izinsiz olarak pancar ektiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
16 Ağustos 2011 günü saat:10.00 sıralarında A.Ö. isimli bayanın kendisine ait bir adet büyükbaş hayvanın köyün girişinde yol kenarında ölü olarak bulduğunu bildirmesi üzerine yapılan araştırmada, aynı köyden M.K. isimli şahısın 15 Ağustos 2011 günü saat:23.30 sıralarında arabası ile evine gittiği esnada yola aniden çıkan ineğe çarptığı tespit edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında F.T. isimli şahıs evinin bahçesinde traktör römorkunda bulunan saman balyalarını indirdiği esnada ayağının kayması sonucu düşerek kol ve bacaklarından yaralanmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat: 16.00 sıralarında A.T. isimli çocuk evlerinde oynadığı esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle çaydanlığa çarpması sonucu çaydanlıkta bulunan sıcak suyun bacağına dökülmesi neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA :
Olay günü saat:14.30 sıralarında H.C. isimli çocuk köy içinde bisiklet ile seyir halinde iken dengesini kaybederek düşmesi sonucu başından yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında Ş.B. isimli şahsa ait tarlada çıkan anız yangını neticesinde (20) hektar anız ile (2) hektar çalılık ve makilik alan yanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.