Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS :
Olay günü saat:23.00 sıralarında AT. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, aralarında çıkan tartışma neticesinde kızı M.T.'nin evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir.

MERKEZ İLÇEDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:02.00 sıralarında M.K. isimli şahıs telefon ile arayarak, kendisine ait kahvehanenin camının sert bir cisimle kırılarak içeriye girildiğini, çay ocağı kısmında bulunan (100) TL. para ve (5) adet kola şişesinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında M.Ö. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ve şarampole takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan Ç.Ç., N.Ö. ve A.Ö. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

ATABEY İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:20.45 sıralarında S.A. isimli şahıs telefon ile arayarak, aralarında husumet bulunan Ö.Ç. ile tartıştığını, tartışma neticesinde şüphelinin kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KİMLİK BİLDİRME KANUNUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat:01.30 sıralarında işletmeciliğini M.S.'nin yaptığı işyerinde yapılan kontrolde; garson olarak çalışan T.Y. isimli şahsın kimlik bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. İşyeri sahibi M.S. hakkında idari para cezası uygulanmak üzere düzenlenen tahkikat evrakları mülki makama gönderilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:04.30 sıralarında İ.G. isimli şahıs kamyonet ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun soluna devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan S.K., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:23 00 sıralarında İ.İ.. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, bahçe sulama sırası anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı B.E.'nin kürek ile vurmak suretiyle kendisini yaraladığını beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI :
Olay günü saat:09.00 sıralarında fabrikada işçi olarak çalışmakta olan M.Z. isimli şahıs yükleyici aracı ile yük taşıdığı esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek aracın devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KAZA :
11 Eylül 2011 günü saat: 11.00 sıralarında İ.G. isimli çocuk evlerin balkonunda bulunan bıçağı alarak yürüdüğü esnada ayağının takılarak bıçağın üzerine düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:19.45 sıralarında A.Ş. isimli şahıs kamyonet ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşıdan karşıya geçmekte olan N.T. ile M.T.'ye çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan N.T. ile M.T., Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:05.00 sıralarında B.K. isimli şahıs kamyonet ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan sulama kanalına düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ve yolcu olarak bulunan A.K., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 18.00 sıralarında A.B. isimli şahıs motosiklet ile Kesme kasabası istikametinden Aşağıyaylabel köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan T.K. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat: 12.00 sıralarında M.A. isimli şahıs kendisine ait bahçede kuru otların üzerine bıraktığı çakmağın patlaması sonucu çıkan kıvılcımın otlara sıçraması neticesinde yangın çıkmıştır. Yangın Orman İşletme Şefliğine ait arozöz ile kontrol altına alınmış olup, çıkan yangında (0,2) hektar otluk alan yanmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında M.A. isimli şahıs havalı tüfek ile kuşa ateş ettiği esnada çıkan saçmanın eşi F.A.'ya isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandığı alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:09.30 sıralarında S.U. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı eşi M.U.'nun kendisini darp ettiğini ve tehditlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE BAĞ, BAHÇE VE TARLADAN HIRSIZLIK OLAYI : Olay günü saat:16.30 sıralarında H.H.C. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait bahçede bulunan (2) adet metal kapı ve (1) adet metal sacın M.E. tarafından çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

ULUBORLU İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü saat:09.30 sıralarında Z.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı Ö.Y.'nin kendisine küfür ederek hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI :
Olay günü saat: 19.00 sıralarında G.E. isimli şahıs girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde (7) adet ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI :
Olay günü saat: 11.00 sıralarında A.T. isimli şahsa ait evin önünde bulunan cam kırıklarının mercek görevi yapması neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangında mağdura ait (1.700) adet saman balyası yanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 11.30 sıralarında E.U. isimli şahıs traktör ile kasaba içerisinde seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde yola aniden çıkan Ş.K. yönetimindeki plakasız motosiklete çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:22.00 sıralarında A.İ.Y. isimli şahıs telefon ile arayarak, kendisine ait evin giriş kapısının sert bir cisimle açılarak içeride bulunan (1) adet televizyonun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikâyetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat: 11.15 sıralarında O.K. isimli şahıs arazisini temizlemek için yaktığı ateşin rüzgârın etkisiyle anıza sıçraması neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Yalvaç belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Yangında (500) metrekare anız yanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat: 10.00 sıralarında Ö.Ü. isimli şahıs S.B.'ye ait evin mutfağında yemek yaptığı esnada yangın çıkmıştır. Çıkan yangında iki katlı ahşap ev tamamen yanmış, yaklaşık olarak (80.000) TL. maddi hasar meydana gelmiştir. Yangını söndürmeye çalışan Ö.Ü. sağ elinden hafif şekilde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YER ALTI SULARI KANUNUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat:17.00 sıralarında icra edilen önleyici kolluk devriyesi esnasında H.D. isimli şahsın ruhsatsız olarak sondaj makinesi ile su kuyusu açtığı tespit edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.