Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü saat:14.00 sıralarında B.S. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, tartıştığı O.S.'nin tekme ve tokat vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikâyetçi olmuştur. Mağdur Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:23.30 sıralarında A.T. isimli şahıs telefonla arayarak, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı B.D.'nin kendisini darp ettiğini beyanla şikâyette bulunmuştur.

AKSU İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü saat: 11 00 sıralarında R.K. isimli şahıs telefonla arayarak, Ş.K. isimli şahsın arazisinde bulunan kuru otları temizlemek amacıyla yaktığı ateşin kendisine ait tarlaya sıçradığını ve (100) adet elma ağacının zarar gördüğünü beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:03.00 sıralarında O.S. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden İsparta istikametine seyir halinde iken, Eğirdir-Isparta karayolu (5)'inci km.si Sevinçbey köyü mevkiinde dikkatsizlik, tedbirsizlik ve aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve yolun sağ tarafında bulunan kayalıklara çarparak takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan M.D. olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Araç sürücüsü O.S. Isparta Devlet Hastanesinde, yolcu olarak bulunan H.D. Gülkent Devlet Hastanesinde, F.D. Özel Şifa Hastanesinde ve N.S., SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan O.S., H.D. ve N.S.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA OLAYI:
Olay günü saat:13.00 sıralarında H.D. isimli şahıs telefonla arayarak, kızı K.D.'nin K.K. isimli şahıs tarafından kaçırıldığını beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:18.00 sıralarında H.K. ve A.A.K. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları V.Ç. ve G.Ç.'yi darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü saat: 15.30 sıralarında MA. isimli şahıs telefonla arayarak, alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı N.A.'nın tabanca ile kendisini tehdit ederek, havaya iki el ateş ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur. Şüpheli suç aleti tabanca birlikte yakalanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:04.00 sıralarında A.C. isimli şahıs otomobil ile Afyonkarahisar istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken, Keçiborlu ilçesi Dedeçam mevkiinde, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle sol şarampole düşerek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde, aynı araçta yolcu olarak bulunan K.A. Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan A.C.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:18.30 sıralarında M.Ş. isimli şahıs J.Krk.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı B.Ş.'nin sopa ile vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:12.00 sıralarında İ.D. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı H.T.'nin taş atmak suretiyle kendisini kolundan yaraladığını beyanla şikayette bulunmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI:
Olay günü saat:14.50 sıralarında M.S. isimli şahsın evde bulunan kağıtları oyun amacıyla yakması ve evlerinin penceresinden dışarı atması neticesinde evin arka kısmında bulunan çalıların tutuşarak yangın çıktığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Çıkan yangın Ayvalıpınar Belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür. Yangın neticesinde; O.S.'ye ait ahşap evin çatı ve tavan kısmında (6.000) TL. maddi hasar meydana gelmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü saat: 15.30 sıralarında Ü.D. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aile içi geçimsizlik nedeniyle A.D.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:14.00 sıralarında A.O.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, Beyşehir gölü kenarında kendisine ait balıkçı kayığında takılı vaziyette bulunan kayık motorunun 13 Eylül 2011 tarihinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:20.15 sıralarında A.K. isimli şahıs otomobil ile Konya istikametinden Şarkikaraağaç istikametine seyir halinde iken, Isparta-Konya karayolu 136'ncı km.si Şarkikaraağaç ilçesi Göksöğüt kasabası yakınında, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle şerit ihlali yaparak karşı yönden gelmekte olan R.K. yönetimindeki kamyonet ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile otomobilde yolcu olarak bulunan Ş.H., S.E., O.Y.E. ve A.K., kamyonette yolcu olarak bulunan İ.K. yaralanmıştır. Yaralılar Şarkikaraağaç, Isparta Gülkent ve Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunan R.K. Konya Numune Hastanesine sevk edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:20.00 sıralarında A.Ş.S. isimli şahıs motosiklet ile Yalvaç ilçesinden Sücüllü kasabası istikametine seyir halinde iken Yalvaç-Sücüllü Kasabası karayolu 5'inci km.sinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü A.Ş.S. olay yerinde hayatını kaybetmiş, arkasında yolcu olarak bulunan O.K. ise yaralanmıştır. Yaralı Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 17.00 sıralarında S.D. isimli şahıs plakasız motosiklet ile Akşehir istikametinden Bağkonak kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan K.Ş.Y. yönetimindeki traktöre çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.