Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Eylül 2011 10:58
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında A.A. isimli şahıs telefonla arayarak, kendisine ait evde hırsızlık olayının meydana geldiğini bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; kimliği belirsiz kişi veya kişilerce mağdura ait evin demir korkuluklu penceresinin demirlerinin sökülmek suretiyle içeriye girildiği, bilahare ev içerisinde bulunan (1) adet DVD player, (1) adet matkap ve (1) adet testerenin çalındığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili olarak yapılan tahkikat neticesinde; hırsızlık olayına karıştıkları değerlendirilen Y.K. ve A.B., C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

MERKEZ İLÇEDE KONUT DOKUNULMAZLIĞINI İHLAL OLAYI:
Olay günü saati5.00 sıralarında O.Ö. isimli şahıs telefonla arayarak, kendisine ait evde hırsızlık olayının meydana geldiğini bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; kimliği belirsiz kişi veya kişilerce mağdura ait evin demir korkuluklu penceresinin demirlerinin sökülmek suretiyle içeriye girildiği, bilahare ev içerisinde bulunan eşyaların karıştırıldığı ve tüm odaların dağıtıldığı, ancak herhangi bir eşyanın çalınmadığı tespit edilmiştir. Olayla ilgili olarak yapılan tahkikat neticesinde; olaya karıştıkları değerlendirilen Y.K. ve A.B., C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınmıştır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü saat: 18.40 sıralarında İ.Ö. isimli şahıs motosiklet ile İsparta istikametinden Yakaören köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır

AKSU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında H.Y. isimli şahıs telefonla arayarak, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı R.K..'nın, yerden aldığı taşı atmak suretiyle kendisini sırtından yaraladığını beyanla şikayetçi olmuştur.

EĞİRDİR LÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:20.30 sıralarında D.B. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken, Sevinçbey köyü mevkiinde stabilize yoldan ana yola dikkatsizlik ve tedbirsizlik bir şekilde çıkan V.K. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan ve yaralanan F.B., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:09.30 sıralarında H.S. isimli şahıs motosiklet ile Isparta istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 13.00 sıralarında MAŞ. isimli şahsın traktör römorkundan elma kasası indirdiği esnada, düşen elma kasasının başına çarpması neticesinde yaralandığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat: 13.30 sıralarında H.A. isimli şahsın kendisine ait evin inşaatında bulunan kalıpları söktüğü esnada dengesini kaybederek elindeki kalıpla birlikte düştüğü ve A.A.'ya çarparak kolundan ve bacağından yaralanmasına neden olduğu alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:20.00 sıralarında H.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığma müracaat ederek, alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı G.S.'nin, yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI:
Olay günü saat:16.00 sıralarında M.Ç. isimli şahsın tarlasında biriktirdiği nohut saplarını temizlemek için yaktığı ateşin rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek komşusuna ait tarla ile Yalvaç Kaymakamlığına ait badem fidanlığına sıçradığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Çıkan yangın Yalvaç Belediyesine ait itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından söndürülmüştür.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI:
Olay günü saat:15.00 sıralarında Ş.Y. ve Ö.K. isimli şahısların tarlalarında bulunan anızları temizlemek maksadıyla yaktıkları ateş rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyerek komşuları M.A.'ya ait elma bahçesine sıçradığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Çıkan yangın Yalvaç Belediyesine ait itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştür.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.