Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2011 23:06
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:01.00 sıralarında B.K. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken Büyükgökçeli kasabası mevkiinde yola aniden çıkan domuza çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan O.A. yaralanmıştır. Yaralı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

AKSU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:15.00 sıralarında F.D. isimli şahıs kamyonet ile Eğirdir istikametinden Sütçüler istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağ tarafındaki elektrik direğine çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan A.Y. yaralanmıştır. Yaralı Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 18.30 sıralarında A.R.T. isimli şahıs otomobil ile Burdur istikametinden Afyonkarahisar istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan M.K. yaralanmıştır. Yaralılar Isparta Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat 16.00 sıralarında S.K. isimli şahıs telefonla arayarak, aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı Y.K. tarafından darp edildiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü saat 19.30 sıralarında M.Ç. isimli şahıs telefonla arayarak, evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Olay yerinde yapılan incelemede; aynı gün gündüz saatlerinde ev sahibinin okuldan gelecek oğlunun eve girebilmesi için evin yanında bulunan odunluktaki ceketin cebine bıraktığı kapı anahtarının kimliği belirsiz kişi veya kişilerce alınmak suretiyle kapının açıldığı ve eve girildiği, bilahare evin yatak odasında, içerisinde (11.400) TL., (4) adet küpe, (4) adet tarla tapusu ve çok sayıda aile fotoğrafının bulunduğu çantanın çalındığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 17.00 sıralarında mermer ocağında çalışmakta olan A.V. isimli şahıs başına mermer parçasının düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE DOĞAL AFET OLAYI:
Olay günü saat:01.00 sıralarında Sütçüler ilçesinde aşırı yağış nedeniyle oluşan sel baskını neticesinde; Çobanisa köyünde (2) adet ev ve (1) adet işyeri, Beydilli köyünde (7) adet ev ve (2) adet işyeri ile Yukarıyaylabel köyünde bulunan Elektrik Üretim Şirketine ait trafo binasında maddi hasar meydana gelmiştir. Ayrıca Beydilli köyünde bulunan (300) metre kanalizasyon hattı kullanılamaz hale gelmiş, Çobanisa-Beydilli köy yolunda bulunan köprü ile Yukarıyaylabel köprüsü zarar görmüş, Yukarıyaylabel köyünde faaliyet gösteren alabalık çiftliğinde bulunan (50.000) adet yavru alabalık telef olmuştur.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI:
Olay günü saat:23.10 sıralarında R.Y.K. isimli şahıs telefonla arayarak, aralarında husumet bulunan Y.T.Ö.'nün kendisini ölümle tehdit ettiğini ve hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.