Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2011 16:29
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:17.30 sıralarında T.Ö. isimli şahıs otomobili ile Merkez ilçe Bozanönü köyü istasyon mevkiinde seyir halinde iken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle önünde seyir halinde bulunan S.K. yönetimindeki kamyonete çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü T.Ö. ile kamyonette yolcu olarak bulunan R.K., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:20.30 sıralarında AK. isimli şahıs telefonla arayarak, 15 Ekim 2011 günü alacak-verecek anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı İ.Y.'nin kendisini itmesi üzerine dengesini kaybederek yere düştüğünü ve başından yaralandığını beyanla şikayetçi olmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü saat: 13.00 sıralarında R.Ç. isimli şahıs telefonla arayarak, E.D.'ye ait büyükbaş hayvanın kendisine ait bahçeye girerek ağaçlarda bulunan elmaların dökülmesine neden olduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat:03.00 sıralarında N.S. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aralarında husumet bulunan M.V.'nin av tüfeği ile ateş ederek kendisini elinden yaraladığını beyanla şikayetçi olmuştur. Mağdur Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay  günü saat: 23.00 sıralarında Ş.D. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait ağılda yangın çıktığını bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; Ş.D.'ye ait ağıl yapmak amacıyla kullanılacak olan tahta direklerin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce bir araya toplanarak yakılmak suretiyle zarar verildiği tespit edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay  günü saat:07.30 sıralarında AY. isimli şahıs minibüs ile Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde iken, Eğirdir istikametinden Şuhut istikametine seyir halinde olan E.Ç. yönetimindeki kamyonet ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada kamyonet sürücüsü ile kamyonette yolcu olarak bulunan S.Ç. olay yerinde hayatını kaybetmiş, minibüste yolcu olarak bulunan D.U., A.Ş., D.Ö., S.Ç., S.A., S.Ö., H.N. ve O.K. yaralanmıştır. Yaralılar SDÜ. Tıp Fakültesi, Isparta Devlet ve Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan H.N.'nin hayati tehlikesi bulunmaktadır. Minibüs sürücüsü AY., düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Isparta Kapalı Cezaevine konulmuştur.

ULUBORLU İLÇESİNDE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE DAİR KABAHATLER:
Olay  günü saat: 16.00 sıralarında O.Ü. isimli şahsın kendisine ait arazide bulunan kuru otları yaktığı tespit edilmiştir. Çıkan yangın Uluborlu Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülmüştür.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.