Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS OLAYI :
Olay günü saat: 10.30 sıralarında AT. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, kızı M.T.'nin 04 Kasım 2011 günü evden ayrıldığını ve bir daha kendisinden haber alamadıklarını beyan etmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 09.00 sıralarında A.B. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde tali yoldan ana yola çıkan H.A. yönetimindeki araca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü A.B., Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat: 19.00 sıralarında A.Ç. isimli şahıs telefonla arayarak, Harmanardı mevkiindeki ağılından (14) adet küçükbaş hayvanın çalındığını bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; ağılın kafes tel ile çevrilmiş olduğu ve iki kapısının bulunduğu, kapılarının iple bağlanmak suretiyle kapatıldığı ve bu iplerin kesildiği tespit edilmiştir. Mağdur beyanında (340) adet küçükbaş hayvanının olduğunu, 19 Kasım 2011 günü hayvanlarını saydığında (14) adet küçükbaş hayvanının çalındığını fark ettiğini beyan etmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat:03.50 sıralarında V.E. isimli şahıs telefonla arayarak, kendisine ait işyerine A.G. isimli şahsın av tüfeği ile ateş ederek, işyerinin camlarını kırdığını beyanla şikâyette bulunmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE KAÇAK YAPILAŞMA OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında İ.D. isimli şahsın hazine arazisi üzerine izinsiz olarak besihane yapımı faaliyetinde bulunduğu tespit edilmiştir.

SENİKENT İLÇESİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat:08.20 sıralarında H.E. isimli şahıs İlçe J.K.lığını telefon ile arayarak, kendisine ait ahırda bulunan küçükbaş hayvanların çalındığını beyanla şikâyetçi olmuştur. Olay yerinde yapılan araştırmada aynı gün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ahırın kapı kilidinin kırılmasını müteakip içeride bulunan toplam (29) adet küçükbaş hayvanın çalındığı tespit edilmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ OLAYI :
Olay günü saat:20.00 sıralarında D.A.Y. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, S.Y. ile S.Y. isimli şahısların kendisine ait tarlaya izinsiz olarak pancar ektiklerini beyanla şikayette bulunmuştur.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA OLAYI :
Olay günü saat:21.00 sıralarında yapılan kontroller esnasında H.H.G. isimli şahsın alkollü araç kullandığı ve trafik güvenliğini tehlikeye soktuğu tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
17 Kasım 2011 günü saat: 22.00 sıralarında M.C.P. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Bağkonak istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Akşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA OLAYI :
Olay günü saat:14.00 sıralarında H.B. isimli şahıs İlçe J.K.lığma müracaat ederek, kendisine ait (18) adet büyükbaş hayvanı bakması için F.Ü.'ye ait ahıra bıraktığını, daha sonra hayvanlardan (15) adedini sattığını, kalan (3) adedinin ise alacak verecek anlaşmazlığı nedeniyle aralarında tartışma çıkan şüpheli F.Ü. tarafından kendisine teslim edilmediğini beyanla şikâyetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 17.20 sıralarında R.C. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Hüyüklü kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.