Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                  ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:21.30 sıralarında V.U. isimli şahıs telefonla arayarak, evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Olay yerinde yapılan incelemede; söz konusu şahsa ait evin mutfak penceresinin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce açılmasını müteakip evin yatak odasında bulunan (7) adet altın künye, (2) adet altın zincir, (2) adet altın bilezik ve (300) TL.nin çalındığı tespit edilmiştir.

ATABEY İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:09 30 sıralarında icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında; S.İ. isimli şahsa ait bağ evinin ikinci katında bulunan mutfak penceresinin demir korkuluğunun sert bir cisimli zorlanarak açıldığı görülmüştür. Bunun üzerine olay yerine çağrılan ev sahibi S.İ. ile birlikte yapılan kontrolde ev içerisinde bulunan (1) adet av tüfeği ve ruhsatı, (25) adet av tüfeği fişeği, (1) adet bilgisayar kasası, (1) adet piknik tüpü ve (1) adet 37 ekran televizyonun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 10.30 sıralarında M.A.G. isimli şahıs kamyonet ile Gelendost istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araçta yolcu olarak bulunan C.Y. yaralanmıştır. Yaralı Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:04 30 sıralarında I.Ç. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Sütçüler istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve sağ şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü İsparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat 05 00 sıralarında D.B. isimli şahıs otomobil ile Burdur istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat:14.30 sıralarında B.K. isimli şahıs kamyon ile Bağıllı kasabası girişinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde bulunan AB. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan MÖ. yaralanmıştır. Yaralı Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 15.50 sıralarında S.G. isimli şahıs kamyon ile Konya istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken, Bağıllı kasabası mevkiinde yola aniden çıkan S.Ç. isimli çocuğa çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan S.Ç., Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat: 15.00 sıralarında D.K. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, araç ile köy yolunda seyir halinde bulunan S.K.'nın, yolda kendisine ait (2) adet koyuna çarptığını beyanla şikâyetçi olmuştur.

GELENDOST İLÇESİNDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat:11.00 sıralarında H.C. isimli çocuğun elinde bulunan havalı tüfek ile oynadığı esnada tüfeğin ateş alması sonucu M.E.C.'nin yüzünden yaralandığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralı Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:14.30 sıralarında F.A. isimli şahıs telefonla arayarak, kendisine ait betonarme barınakta bulunan eşyaların kimliği belirsiz kişi veya kişilerce karıştırıldığını ve (1) adet ruhsatsız av tüfeğinin çalındığını beyanla şikâyetçi olmuştur. Olay yerinde yapılan araştırmada; şüpheli olarak yakalanan K.T. ve OT. isimli şahısların araçlarında C.Savcılığından alınan arama kararı ile birlikte yapılan aramada çalındığı iddia edilen tüfek bulunmuştur.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 16.15 sıralarında R.S. isimli şahıs kamyonet ile Keçiborlu istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüleri ile araçta yolcu olarak bulunan B.D., Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 19.00 sıralarında M.K. isimli şahıs otomobil ile Keçiborlu ilçesi Dörtyol mevkiinde seyir halinde iken ışık ihlali yaparak M.B. yönetimindeki çekiciye çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan N.K. yaralanmıştır. Yaralı Keçiborlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE MOTOSİKLET VE BİSİKLET HIRSIZLIĞI OLAYI :
Olay günü saat:13.45 sıralarında K.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, 24 Kasım 2011 günü akşamı kendisine ait motosikletin F.Y. tarafından çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat : 15.30 sıralarında MA. isimli şahsın üzerinde bulunan av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü saat: 16.30 sıralarında E.D. isimli şahsa ait araçta yapılan kontrolde aracın bagajında bulunan av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 19.45 sıralarında İT. isimli şahıs plakasız motosiklet ile Şarkikaraağaç ilçesi Çarıksaraylar kasabası içerisinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında yaya olarak yürümekte olan D.A.Ş. ile D.D.'ye çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada D.A.Ş. ve D.D. ile motosiklettin arkasında bulunan H.Y. yaralanmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 16.00 sıralarında G.C. isimli şahıs otomobil ile Şarkikaraağaç ilçesi Kızıldağ Milli parkı mevkiinde seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde bulunan R.U. yönetimindeki araca çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücülerinden R.U. Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE 4817 YABANCILARIN ÇALIŞMA İZİNLERİ HAKKINDAKİ KANUNUNA MUHALEFET:
Olay günü saat:12.00 sıralarında yapılan kontroller esnasında; dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsü Türkmenistan uyruklu E.J. yapılan takip sonucu durdurulmuştur. Şahsın beyanından ve yapılan araştırma neticesinde; K.l. isimli yabancı uyruklu şahıs ile birlikte çalışma izinlerinin bulunmamasına rağmen bir şirkette çalıştırıldıkları tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat: 18.30 sıralarında M.A.Ö. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken aniden yola çıkan domuza çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile yolcu olarak bulunan S.Ü. Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.