Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Aralık 2011 10:32
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                  ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü saat 10.00 sıralarında B.B. isimli şahsın aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı KG.'yi taş ile vurmak suretiyle başından yaraladığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat 17.30 sıralarında M.G. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Yukangökdere köyü istikametine seyir halinde iken, önünde aynı istikamette giden ve arka stop lambaları yanmayan M.B.. yönetimindeki traktöre çarpmamak için manevra yaptığı esnada karşı yönden gelmekte olan AA. yönetimindeki otomobil ile çarpışması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücülerinden M.G., SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü saat:08.45 sıralarında M.Ç. isimli şahıs telefonla arayarak, kendisine ait evde hırsızlık olayı meydana geldiğini bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; kimliği belirsiz kişi veya kişilerce söz konusu evin yatak odası penceresinin sert bir cisimle zorlanmak suretiyle açılmasını müteakip içeriye girildiği, bilahare evdeki çelik kasanın aynı şekilde sert bir cisimle açıldığı, kasa içerisindeki (5.000) Euro, (14) adet bilezik, (5) adet reşat altını ve (2) adet cumhuriyet altınının çalındığı tespit edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE TÜRK PARASINDA SAHTECİLİK OLAYI :
Olay günü saat: 13.00 sıralarında Afyonkarahisar-lsparta karayolu üzerinde faaliyet gösteren akaryakıt istasyonuna sahte 50 TL veren bir aracın bildirilmesi üzerine, İsparta şehir merkezinde söz konusu araç yakalanmıştır. Olayla ilgili C.Savcısının talimatı doğrultusunda şüpheli K.l. nin üzerinde yapılan aramada (13) adet 100 TL ve (9) adet (50) TL lik olmak üzere toplam 1.750 TL değerinde sahte Türk parası ele geçirilmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü saat: 10.30 sıralarında I.Ö. isimli şahsın üzerinde bulunan av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE EMRE AYKIRI DAVRANIŞ OLAYI :
Olay günü saat : 14.00 sıralarında H.M., M.M. ve N.A. isimli şahıslara ait (7) adet büyükbaş hayvanın arazide başıboş vaziyette otladığı ve ekili arazilere zarar verdiği tespit edilmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER:
Olay günü saat : 17.00 sıralarında K.E. isimli şahsın üzerindeki av tüfeğin ruhsatsız olduğu tespit edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI :
Olay günü saat : 21.30 sıralarında E.G. isimli şahsa ait evin elektrik tesisatının şase yapması neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Kesme Belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI :
Olay günü saat 13.20 sıralarında R.Ç. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç ilçe merkezinden Sücüllü kasabası istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek takla atması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan G.Ç., S.C., A.D. ve K.K. yaralanmıştır. Yaralılar İsparta ve Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Araç sürücüsü R.K.'nın hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü saat: 18.30 sıralarında A.B. isimli şahıs telefonla arayarak, R.E.'nin 22 Kasım 2011 günü tarlasındaki otları temizlemek maksadıyla yaktığı ateşin kendisine ait meyve bahçesine sıçraması sonucu (30) adet meyve ağacı ve (80) metre damlama sistemi sulama borusunun zarar gördüğünü beyanla şikâyetçi olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.