Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Şubat 2012 15:37
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü saat: 11.30 sıralarında D.S.Ö. isimli çocuk annesinin kullandığı ilaçları aspirin zannederek (10) adet içmesi neticesinde zehirlenmiştir.

MERKEZ İLÇEDE DOLANDIRICILIK OLAYI:
Olay günü saat: 17.00 sıralarında H.E. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, L.Ö.'nün kendisini evlendirmek maksadıyla kız kardeşi G.G. ile tanıştırdığını, bilahare G.G.'nin evli olmasına rağmen evlenmek vaadiyle kendisini kandırdığını ve (8.650) TL. tutarında ziynet eşyası aldırmak suretiyle dolandırıcılık yaptıklarını beyanla şikayetçi olmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü saat: 16 00 sıralarında F.Ö. isimli şahıs rahatsızlığı nedeniyle kullandığı ilaçtan fazla miktarda içmesi neticesinde zehirlenmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE TEFECİLİK OLAYI:
Olay günü M.A. isimli şahsın faiz karşılığı para verdiği iddiası ile ilgili olarak Isparta Vinci Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararına istinaden şüpheliye ait ev ve araçta yapılan aramada ele geçirilen (9) adet senet, (1.550) Amerikan Doları, (285) Euro, (235) TL., (7) adet bilezik ve (3) adet çeyrek altın ile boş senet koçanı tutanakla tespit edilerek C.Savcısının talimatı doğrultusunda şüpheliye geri teslim edilmiştir.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü saat: 11.00 sıralarında O.G. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı M.Y. ve S.Y. isimli şahısların kendisine küfür ederek tehditlerde bulunduklarını ve M.Y.'nin elinde bulunan zincir ile vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikâyette bulunmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü saat: 11.00 sıralarında İ.A. isimli şahsın üzerinde taşıdığı av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü saat: 11.30 sıralarında B.B. isimli şahsın üzerinde taşıdığı av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü saat: 16.00 sıralarında B.B. isimli şahsın üzerinde taşıdığı av tüfeğinin ruhsatının bulunmadığı tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saati9.00 sıralarında M.Ç. isimli şahıs kamyonet ile Hüyüklü kasabası mevkiinde seyir halinde iken dikkatsiz ve tedbirsiz bir şekilde tali yoldan ana yola çıkan R.Ö. yönetimindeki otomobile çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.