Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2012 09:36
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI
Olay günü saat:20.00 sıralarında S.A. isimli şahıstelefon e arayarak, anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı M.E.’nin yumruk vurmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SENİRKENT İLÇESİNDE 4733 SAYILI TÜTÜN VE ALKOL PİYASASI KANUNUNA MUHALEFET
Olay günü günü saat:15.20 sıralarında İşletmeciliğini Y.K.’nın yaptığı işyerinde kaçak olarak sigara satışı yapıldığinın Öğrenilmesi üzerine Senirkent C.Başsavcilığından alınan arama kararı ile birlikte söz konusu şahsa ait işyerinde yapılan aramada; (95) paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiştir. Sigaralar muhafaza altına alınmış olup, şüpheli C.Savcısının talimatı ile ifadesi alınarak serbest bırakılmıştır.

MERKEZ İLÇEDE DİĞER KAZA
Olay günü saat: 16.00 sıralarında C.Ç. isimli çocuk okulda dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle başını sıraya çarpması neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİMLİK BİLDİRME KANUNU
28 Şubat 2012 günü saat: 15.30 sıralarında işletmeciliğini H.A.Ç.’nin yaptığı madnen ocağında yapılan kontrolde işyerinden çalışan işçilerin kmilik bildiriminin yapılmadığı tespit edilmiştir. İşletme sahibi H.A.Ç. hakkında düzenlenen tutanak idari para cezası uygulanmak üzere mülki makama gönderilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI
Olay Günü günü saat: 15.30 sıralarında B.Ç. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole düşmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan R.Y. ve S.Ç. yaralanmıştır. Yaralılar Eğirdir Kemik Hastalıkları ve Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI
Olay günü günü saat:17.00 sıralarında O.Y. isimli şahıs kamyonet ile Dinar istikametinden Keçiborlu istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan R.K. yönetimindeki kamyona çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü O.Y. Dinar Devlet Hastanesindeki ilk tedavisine müteakip Denizli Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Hayatı tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI
Olay günü tarihinden saat 11.30 sıralarında R.Y. isimli şahıs kamyon ile Yalvaç istikam istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun soluna devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiş kazada yaralanan araç sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI
Olay günü tarihinden saat 17.15 sıralarından S.T. isimli şahıs çekici ile Isparta istikametinden dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun soluna devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sahibi Burdur Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.