Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü Y.D. isimli şahıs G.D.'nin aynı gün saat 11.00 sıralarında evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE SUDA BOĞULMA OLAYI:
Olay günü MÖ. isimli şahıs işletmeciliğini yaptığı alabalık tesisinde kafes içinde bulunan balıkları kontrol etmek maksadıyla fiber kayık ile göle açıldığı esnada kayığın alabora olması üzerine göle düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat:04.30 sıralarında İ.Ç nin sevk ve idaresindeki otomobil ile Eğirdir istikametinden Antalya istikametine seyir halindeyken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu elektrik direğine çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Özel İsparta Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü M.D. isimli şahıs yazlık olarak kullandığı evin giriş kapısının kırık olduğunu ve hırsızlık olayının meydana geldiğini bildirmiştir. C.Savcının talimatı ile Olay yeri inceleme timi ile birlikte yapılan araştırmada, evin giriş kapısının sert bir cisimle vurulmak suretiyle kırılmış olduğu ve içeride bulunan eşyaların karıştırıldığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü İ.A.K. isimli şahıs yazlık olarak kullandığı evin giriş kapısının kırık olduğunu ve hırsızlık olayının meydana geldiğini bildirmiştir. C.Savcının talimatı ile Olay yeri inceleme timi ile birlikte yapılan araştırmada, evin giriş kapısının sert bir cisimle vurulmak suretiyle kırılmış olduğu ve içeride bulunan eşyaların karıştırıldığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI :
Olay günü H.T. isimli şahıs yazlık olarak kullandığı evin penceresinin zorlanarak açılmış olduğunu ve hırsızlık olayının meydana geldiğini bildirmiştir. C.Savcının talimatı ile Olay yeri inceleme timi ile birlikte yapılan araştırmada, salon odasının penceresinin zorlanarak açılmış olduğu ve içeride bulunan eşyaların karıştırıldığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü K.E. isimli şahıs 156 yazlık olarak kullandığı evin giriş kapısının kırık olduğunu ve hırsızlık olayının meydana geldiğini bildirmiştir. C.Savcının talimatı ile Olay yeri inceleme timi ile birlikte yapılan araştırmada, evin giriş kapısının sert bir cisim vurulmak suretiyle kırılmış olduğu ve içeride bulunan eşyaların karıştırıldığı tespit edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE DİĞER KAZA OLAYI:
Olay günü B.Ç. isimli çocuk evlerinin önünde bisiklete bindiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek evlerinin yanında bulunan köprüden düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
16 Mart 2012 günü fabrikada işçi olarak çalışmakta olan Z.Ç. isimli şahıs taşıdığı kasanın ayağına düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı İsparta Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA 0LAYI:
Olay günü V.Ö. isimli çocuk evinde bulunan çamaşır suyunu su zannederek içmesini müteakip rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü M.C.C. isimli şahıs araçtan indiği esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralanmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI :
Olay günü F.Ö. isimli şahıs anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı Ş.Ö.'nün kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YANGINA NEDEN OLMA OLAYI :
Olay günü saat:20.05 sıralarında M.K. isimli şahsın bahçesinde bulunan kuru otları yaktığı esnada çıkan kıvılcımların etrafa sıçraması neticesinde komşusu P.K.'ya ait bahçedeki erik ve elma ağaçları ile sulama boruları ve motorunun zarar gördüğü alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE 4733 SAYILI TÜTÜN VE ALKOL PİYASASI KAN.MUHALEFET OLAYI:
Olay günü A.A. isimli şahsa ait tırda yapılan kontrolde; toplam (20) paket kaçak sigara ve (5) paket kaçak çay ele geçirilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE 4733 SAYILI TÜTÜN VE ALKOL PİYASASI KAN.MUHALEFET OLAYİ:
Olay günü M.P. isimli şahsa ait toplam (30) paket kaçak sigara ele geçirilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTAHAR OLAYI:
Olay günü AT. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan tarım ilacından içmek suretiyle intihar etmiştir. Maktul olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE SES VE GAZ FİŞEĞİ ATABİLEN SİLAHLAR HAKKINDA KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü İ.D. isimli şahsa ait araçta yapılan kontrolde; (1) adet faturasız kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait (22) adet kuru sıkı tabanca fişeği ele geçirilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.