Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2012 11:26
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.G. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Burdur istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sol tarafındaki toprak yığınına çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü HU. isimli şahsın anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı A.D'.yi yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

AKSU İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü saat:15.00 sıralarında A.B. ve İ.E. isimli şahıslar bahçelerini temizledikleri esnada yol kenarında bulunan bahçe duvarın kendiliğinden çökmesi neticesinde yaralanmışlardır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLO HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü saat: 18.20 sıralarında Barla kasabası Boyalı mahallesinde S.D. ile H.Y. isimli şahıslara ait araç içerisinde hırsızlık olayında kullanıldığı değerlendirilen (1) adet balyoz, (2) adet tahra, (1) adet ağaç testere, (2) adet demir testere, (1) adet balta, (2) adet bıçak, (1) adet spiral makine, (1) adet keski, (1) adet çekiç, (1) adet seyyar kablo, (1) adet ruhsatsız av tüfeği ve (6) adet tüfek fişeği ile çalındığı değerlendirilen (35) m. elektrik kablosu ve sulama motoruna ait muhtelif malzemeler Eğirdir-Barla J.Krk.K.lığı tarafından ele geçirilmiştir. Olay bölgesinde yapılan araştırmada; elektrik kablolarının ve sulama motoruna ait muhtelif malzemelerin Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğüne ait sulama pompa istasyonundan çalındığı tespit edilmiştir. Şüpheliler düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak, Isparta Kapalı Cezaevine konulmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü O.B. ve M.B. isimli şahısların hayvan otlatma yeri anlaşmazlığı nedeniyle H.Y., R.Y. ve H.Y. ile tartıştıkları, tartışma neticesinde şahısların birbirlerine karşılıklı olarak hakaretlerde bulundukları alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI :
Olay günü K.Ç. ile Z.D. isimli şahıslar kendilerine ait market ve bakkal dükkanlarında hırsızlık olayının meydana geldiğini beyan etmişlerdir. Olay yerinde yapılan araştırmada ve alınan ifadeler doğrultusunda K.Ç.'ye ait marketten (15) karton sigara ile (40) TL. madeni para, Z.D.'ye ait bakkal dükkanından ise (20) karton sigara ile (300) TL. paranın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE SATIN ALMAK KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK OLAYI :
Olay günü E.D.'nin evinde yapılan aramada, poşet içerisinde (2) gr. kubar esrar bulunarak muhafaza altına alınmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI :
Olay 2012 günü fabrikada çalışmakta olan H.Y. isimli şahsın makara çakma makinesini çevirdiği esnada sol elini makineye kaptırması neticesinde yaralandığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü MA. isimli şahsın anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı M.D'.yi taş ile vurmak suretiyle başından yaraladığı, M.D.'nin ise bıçakla M.A.'yı yaraladığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralılar Gülkent Devlet Hastanesi ve SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. M.A.'nın hayati tehlikesi bulunmaktadır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ MOTOSİKLET VE BİSİKLET HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü icra edilen önleyici kolluk faaliyeti esnasında, O.D. isimli şahsın plakasız motosikleti sürükleyerek götürdüğü görülmüş olup yapılan kontrolde, motosikletin İ.Y. adına kayıtlı olduğu ve çalıntı kaydının bulunduğu tespit edilmiştir. C.Savcısına bilgi verilerek motosiklet sahibine teslim edilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü A.R.Ö. isimli şahsa ait evden (8) adet bakır kazan, (2) adet alüminyum sini, (4) çuval ceviz, (2) adet banka cüzdanı, (2) adet kredi kartı ile (2) adet altın yüzüğün kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı ev sahibinin beyanından anlaşılmıştır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü AK., AB. ve H.D.K. isimli şahısların anlaşmazlık nedeniyle O.A. ve İ.G. ile tartıştıkları, tartışma neticesinde A.K. ve O.A. isimli şahısların birbirlerine av tüfeği ile karşılıklı olarak ateş ettikleri, çıkan saçmalardan A.K., A.O. ve İ.G.'nin yaralandıkları, A.B. ve H.D.K.'nin ise tartışma esnasında darp edildiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralılar Isparta ve Şarkikaraağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

ŞARKİKARAAĞAÇ İLÇESİNDE SU ÜRÜNLERİ KANUNUNDAKİ KABAHATLER : Olay günü Beyşehir gölü kıyısında şüpheli bir minibüsün park halinde bulunduğunun bildirilmesi üzerine yapılan kontrolde; minibüsün M.T. isimli şahsa ait olduğu ve bagajında kasa içerisinde (6) kg. ağırlığında canlı kurbağanın bulunduğu tespit edilmiştir. Sevk edilen kurbağaların menşei belgesinin bulunmaması ve olay yerinin milli park sahası olması nedeniyle şüpheliye (1.714) TL. idari para cezası uygulanmıştır.

ULUBORLU İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü H.E. isimli şahsın ağaç budadığı esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde ayağının kırıldığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü A.Ö. isimli şahıs kullanmakta olduğu ilaçtan fazla miktarda içmesi neticesinde Isparta Davraz Yaşam Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadır.

YALVAÇ İLÇESİNDE İŞ MAKİNESİ VE TARIM ARACI HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay B.M. isimli şahıs, kendisine ait pat pat tabir edilen aracın çalındığını bildirmiştir. Olay yerinde yapılan inceleme ve alınan ifadeler doğrultusunda; söz konusu aracın aynı gün gece saatlerinde mağdurun evininin önünde park halinde iken kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.