Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Nisan 2012 17:26
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü saat: 19.30 sıralannda Ö.K.Y. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Eğirdir istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağında bulunan toprak yığınına çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yolcu olarak bulunan A.Ü. yaralanmıştır. Yaralı SDÜ Tip Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmaktadir.

MERKEZ İLÇEDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü F.Y. isimli çocuk rahatsızlığı nedeniyle (3) adet ağrı kesici ilacı aynı anda içmesi neticesinde zehirlenmiştir.

MERKEZ İLÇEDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü Y.Y.A. isimli şahıs torna makinesinde çalıştığı esnada sağ el üst kısmını torna milinin kesmesi neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KAZA OLAYI :
Olay günü H.H.G. isimli şahıs çöp topladığı "esnada başıboş vaziyette bulunan bir köpeğin sağ bacağından ısırması neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü MY. isimli şahıs odun kesmek için kullandığı tahranın sol el bileğine çarpması neticesinde yaralanmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü E.S. isimli şahıs plakasız motosiklet ile Çarıksaraylar kasabası istikametinden Ş.Karaağaç istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

SENİRKENT İLÇESİNDE 6136 SKM. OLAYI:
Olay günü A.U.'ya ait evde yapılan aramada; (1) adet tabanca fişeği ile (1) adet kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait (4) adet fişek ele geçirilmiştir.

SÜÇTÜLER İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü M.Ç. isimli şahıs arazi anlaşmazlığı nedeniyle aralarında husumet bulunan A.O.'nun evine taş atmak suretiyle zarar verdiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü F.K. isimli şahıs bisiklet ile seyir halinde iken dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü M.A. ve A.Ç. isimli şahısların aralarında çıkan tartışma neticesinde birbirlerini karşılıklı olarak sopa ve kürekle vurmak suretiyle darp ettikleri alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü S.K. isimli şahıs evinin önündeki ağacın dallarını kesmek için kullandığı tahranın sol bacağına çarpması neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü O.Y. isimli şahıs otomobil ile Yalvaç istikametinden Senirkent istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına takla atarak devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.