Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2012 15:37
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ


MERKEZ İLÇEDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü M.İ. isimli şahsın birlikte alkol aldığı G.A.'yı yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü AS. isimli şahıs budamak için çıktığı elma ağacından dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü B.Ç. isimli çocuk evde oynadığı esnada sehpa üzerinde bulunan şurubu içmesini müteakip rahatsızlanması üzerine kaldırıldığı SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE KİŞİYE VEYA HATIRASINA HAKARET OLAYI:
Olay günü E.A.Ö. isimli şahıs restaurantta eğlendiği esnada anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı M.T.'nin kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla şikâyetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü işyerinin çamaşırhane bölümünde çalışan S.B. isimli şahıs başını makineye çarpması neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE 4207 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü işletmeciliğini H.N.'nin yaptığı kahvehanede yapılan kontrolde; A.Ö. isimli şahsın sigara içtiği tespit edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE DİĞER KABAHATLER OLAYI:
Olay günü yapılan kontrolde; işletmeciliğini S.T. isimli şahsın yaptığı restaurantta S.A. isimli bayanın müşterilerin yanında oturduğu ve konsomatrislik yaptığı tespit edilmiştir.

SENRİKENT İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü mermer ocağında çalışan M.Ç. isimli şahıs mermer kırma makinesi ile çalıştığı esnada makinenin kopan hortumunun yüzüne çarpması neticesinde yaralanmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü R.Ç. isimli şahıs anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı A.Ç.'nin kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören H.D. isimli şahsın kalmakta olduğu babasının evinden ayrıldığı ve bir daha geri dönmediği bildirilmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırma neticesinde kayıp olarak aranan H.D. aynı gün köyde kullanılmayan bir evin ahır bölümünde bulunmuştur.

ULUBORLU İLÇESİNDE 5996 SAYILI VETERİNER HİZMETLERİ, BİTKİ SAĞLIĞI, GIDA VE YEM KANUNUNA MUHALEFET OLAYI:
Olay günü yapılan kontrolde; M.Ç. isimli şahsa ait (21) adet küçükbaş hayvanın veteriner sağlık raporsuz ve menşe-i şahadetnamesiz olarak sevk edildiği, bu hayvanların (10) adedinin ise kulak küpe numarasının bulunmadığı tespit edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE ZEHİRLENME OLAYI:
Olay günü C.T. isimli şahıs küçükbaş hayvanlarını ilaçlı su ile yıkamasını müteakip rahatsızlanması üzerine zehirlenme şüphesiyle Yalvaç Devlet Hastanesine sevk edilmiştir. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.