Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2012 16:22
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KIYMETLİ DAMGA VE MÜHÜRDE SAHTECİLİK OLAYI:
Olay günü A.A. isimli şahsa ait araçta yapılan kontrolde; trafik tescil belgesinin muayene bölümündeki hologramın sahte olduğu tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan H.U. isimli şahıs mermer kesimi yaptığı esnada kopan tel halatın ayağına isabet etmesi neticesinde yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü K.S. isimli şahıs aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı F.S.'nin kendisini darp ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan H.E. isimli şahıs mermer taşına ulaşmak için merdivenden çıktığı esnada dengesini kaybederek (3) metre yükseklikten düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YERALTI SULARI KANUNUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü O.Ç. isimli şahsın kendisine ait bahçede izinsiz olarak su çıkarmak maksadıyla sondaj yaptığı tespit edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü E.A.Ö. isimli şahsın aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı E.Ö.'yü yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü fabrikada işçi olarak çalışmakta olan M.T. isimli şahıs peynir makinesinin silindirine sağ el yüzük parmağını kaptırması neticesinde yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay 2012 günü fabrikada işçi olarak çalışmakta olan Y.D. isimli şahıs kamyona tomruk yüklediği esnada parmağını tomrukların arasına sıkıştırması neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KÜÇÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü H.A.E. isimli şahıs aynı gün gece saatlerinde kendisine ait ağılda hırsızlık olayı meydana geldiğini bildirmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; H.A.E. isimli şahsa ait kilitsiz ve branda ile örtülü vaziyette bulunan ağıldaki (17) adet kuzu ve (15) adet koyun olmak üzere toplam (32) adet küçükbaş hayvanın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü M.A. isimli şahıs aralarında husumet bulunan S.A.'nın bahçesindeki (31) adet meyve fidanını kesmek suretiyle zarar verildiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERİN HUZUR VE SÜKUNUNU BOZMA OLAYI:
Olay günü M.T. isimli şahıs kızı ile evlenmek isteyen B.B. isimli şahsın evine gelerek kendisini rahatsız ettiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü A.Ö. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde kendisinin kullandığı kalp ilacından (10) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs etmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü G.B. isimli şahıs tartıştığı G.B.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini ve evden kovduğunu beyanla şikâyetçi olmuştur.

YALVAÇ İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü F.S. isimli şahıs evinin bahçesinde spiral makinesi ile tahta kestiği esnada makinenin kayarak eline çarpması neticesinde yaralanmıştır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.