Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan Ş.Ş. isimli şahıs iş makinesi üzerinde yağlama yaptığı esnada dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KAYIP ŞAHIS OLAYI:
Olay günü saat: 13.20 sıralarında S.E. isimli şahıs kızı P.E.'nin 23 Nisan 2012 günü gündüz saatlerinde evden ayrıldığını, bir daha geri dönmediğini ve yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadıklarını beyan etmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü İP. isimli şahıs kamyonet ile Gelendost istikametinden Afşar köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelmekte olan G.U. yönetimindeki motosiklete çarpması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüleri ile motosiklette yolcu olarak bulunan B.T. yaralanmıştır. Yaralılar Gülkent Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

GELENDOST İLÇESİNDE HABERLEŞME VE ENERJİ NAKİL KABLO HIRSIZLIĞI OLAYI:
Olay günü sulama birliğine ait sulama pompasında hırsızlık olayı meydana geldiği bildirilmiştir. Olay yerinde yapılan araştırmada; sulama pompası ile trafo arasındaki (15) m. antigron kablonun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kesilmek suretiyle çalındığı tespit edilmiştir.

Ş.KARAAGAÇ İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.Ö. isimli şahıs otomobil ile Isparta istikametinden Konya istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve sol şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan N.Ö., Ş.Karaağaç Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

Ş.KARAAGAÇ İLÇESİNDE KÖTÜ MUAMELE OLAYI:
Olay günü G.D. isimli şahıs aile içi geçimsizlik nedeniyle tartıştığı M.D.'nin kendisini yumruk vurmak suretiyle darp ettiğini beyanla şikâyetçi olmuştur.

Ş.KARAAGAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI:
Olay günü R.T.S. isimli çocuğun oyun oynadığı esnada elinde bulunan ağaç parçasının yanında bulunan M.K.'nin gözüne çarpması neticesinde mağdurun yaralandığı alınan beyanlardan anlaşılmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE TAKSİRLE YARALAMA OLAYI:
Olay günü B.B. isimli şahıs evinin önünde motorlu bıçkı ile odun keserken arkasına dönmek istediği esnada bıçkının çarpması sonucu U.B. başından yaralamıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü H.İ.G. isimli şahıs girdiği ruhi bunalım neticesinde evinde bulunan çeşitli markalarda ilaçlardan (10) adet içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alman beyanlardan öğrenilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.