Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2012 15:17
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

YALVAÇ İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI
Olay günü Z.Y. isimli şahıs S.S.'ye ait (5) adet köpeğin kendisine ait buzağıya saldırarak öldürdüklerini beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI
Olay günü M.Ö. isimli şahsa ait evin mutfak bölümünde bulunan elektrik tesisatının şase yapması neticesinde çıktığı değerlendirilen yangın Eğirdir Belediyesine ait itfaiye ekipleri tarafından söndürüimüştür.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI
Olay günü mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan Y.Y. isimli şahıs, sayalama makinesinden kopan tel parçasının omzuna çarpması neticesinde yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE DİĞER KAZA OLAYI

Olay günü P.Y. isimli şahıs kendisine ait ineğe su verdiği esnada ineğin boynuz vurması nedeniyle başından yaralanmıştır.

YALVAÇ İLÇESİNDE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE DAİR KABAHATLER OLAYI
Olay günü Z.D. isimli şahsın arazisinde bulunan kuru otları yaktığı tespit edilmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI
Olay günü VS. isimli şahıs ailevi sebeplerden dolayı girmiş olduğu ruhi bunalım neticesinde tarım ilacı içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI
Olay günü A.P. isimli şahıs otomobil ile Konya istikametinden Isparta istikametine seyir haiinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ve sağ şarampole devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan C.P., SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.