Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2012 18:16
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

                                   ISPARTA İL ve İLÇELERİ
                               JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE KIYMETLİ DAMGA VE MÜHÜRDE SAHTECİLİK OLAYI:
Olay günü S.Ç. isimli şahsa ait aracın tescil belgesindeki hologramının sahte olduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇESİNDE KIYMETLİ HAMGA VE MÜHÜRDE SAHTECİLİK OLAYI:
Olay günü S.U. isimli şahsa ait aracın tescil belgesindeki hogramın sahte olduğu tespit edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü A.T. isimli şahıs evinde bulunan iki adet büyük boy bakır kazanın damadı L.Ç. tarafından çalındığını bildirmiştir.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü mermer ocağında işçi olarak çalışan D.K. isimli şahıs, taş kesme makinesinden seken taşın ayağına isabet etmesi sonucu yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü M.K. isimli şahıs budamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK OLAYI:
Olay günü R.K. isimli şahıs traktör ile Tepeli köyü istikametinden Yuvalı köyü istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle karşı yönden gelmekte olan I.İ.S. yönetimindeki motosiklet ile çarpışması neticesinde meydana gelmiştir. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikesi bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü F.E. isimli şahıs anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı O.E., H.E., E.E. ve F.E.'nin kendisini darp ettiğini beyanla şikayette bulunmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE KİŞİLERE AİT MALA ZARAR VERME OLAYI:
Olay günü R.Ç. isimli şahıs bahçesinde dikili bulunan şeftali fidanlarına tarlasından traktör ile geçen M.D. tarafından zarar verildiğini beyanla şikayetçi olmuştur.

EĞİRDİR İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü mermer ocağında işçi olarak çalışmakta olan S.Ü. isimli şahıs taş kesme makinesinin göğsüne çarpması neticesinde yaralanmıştır.

GELENDOST İLÇESİNDE DİĞER KAZA OLAYI:
Olay günü "Parkinson" rahatsızlığı bulunan M.Ş. isimli şahıs dengesini kaybederek düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI:
Olay günü mobilya imalathanesinde çalışmakta olan H.D. isimli şahıs, rafa dizdiği profillerin eline düşmesi neticesinde sağ elinden yaralanmıştır.

GÖNEN İLÇESİNLE KAZA OLAYI:
Olay günü saat:18.00 sıralarında M.D. isimli şahıs kendisine ait arazide çapa motoru ile çalıştığı esnada çapa motorunun ağaca çarparak üzerine düşmesi neticesinde yaralanmıştır.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü F.T. isimli şahıs kendisine ait kiraz bahçesinde hırsızlık olayının olduğunu beyan etmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırmada Keçiborlu ilçesi Dörtyol mevkiinde mağdura ait bahçede bulunan (1) adet dalgıç pompasi ve (1) adet elektrik panosunun kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındığı tespit edilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE TAKSİRLE ORMAN YANGININA NEDEN OLMA OLAYI: Olay günü çobanlık yapan V.K. isimli şahsın çay pişirmek için yaktığı ateşten çıkan kıvılcımların ormanlık alana sıçraması neticesinde yangın çıkmıştır. Çıkan yangın Burdur ve Isparta Orman İşletme Şefliği, Keçiborlu, Kılıç ve Senir Belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE 5015 SAYILI PETROL PİYASASI KANUNUNA MUHALEFET OLAYI:
Olay günü saat 14.00 sıralarında C.Ö.'nün işletmeciliğini yaptığı petrol istasyonunda yapılan denetim neticesinde istasyonda bulunan (3) varil içerisinde ulusal markeri geçersiz olan (600) litre kaçak akaryakıt ele geçirilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü B.K. isimli şahıs anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı M.G.'nin boğazını sıkmak suretiyle kendisini darp ettiğini beyan etmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE 6136 SKM. OLAYI:
Olay günü yapılan kontrolde; H.E. isimli şahsın kendisine ait bulundurma ruhsatlı tabancayı taşıdığı tespit edilmiştir. Şahsa ait tabanca, bu tabancaya ait (1) adet şarjör ve (7) adet tabanca fişeği muhafaza altına alınmıştır.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA OLAYI:
Olay günü A.Y. isimli şahıs evine gittiği esnada almış olduğu alkolün de etkisiyle dengesini kaybederek düşmesi neticesinde başından ve kollarından yaralanmıştır.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE 5996 SKM. OLAYI:
Olay günü yapılan kontrolde; O.A.Y. isimli şahsa ait araçta bulunan (9) adet küçükbaş hayvanının veteriner sağlık raporu ve menşe-i şahadetnamesinin bulunmadığı tespit edilmiştir.

SÜTÇÜLER İLÇESİNDE KAZAEN YANGIN OLAYI:
Olay günü R.Ç. isimli şahsın evinde elektrik kablolarının şase yapması sonucu yangın çıktığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Çıkan yangın Kesme Belediyesine ait itfaiye ekiplerince söndürülmüştür.

Ş.KÂRAAĞAÇ İLÇESİNDE HAKKI OLMAYAN YERE TECAVÜZ OLAYI:
Olay günü R.K. isimli şahıs I.S.'nin kendisine ait araziye izinsiz olarak sebze ektiğini beyanla şikayetçi olmuştur. Şüpheli C.Savcısının talimatı ile serbest bırakılmıştır.

Ş.KARAAĞAÇ İLÇESİNDE DİĞER KAZA OLAYI:
Olay günü R.Ç. isimli şahıs traktörün patlayan lastiğinin altına takoz koymak istediği esnada elinin takozun altında kalması neticesinde yaralanmıştır.

ULUBORLU İLÇESİNDE İNTİHARA TEŞEBBÜS OLAYI:
Olay günü A.A. isimli şahsın girdiği ruhi bunalım neticesinde fare zehri içmek suretiyle intihara teşebbüs ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE ŞÜPHEU Öl.ÜM OLAYI:
Olay günü kalp rahatsızlığı bulunan H.Y. isimli şahsın balık tutmaya gittiği göletin yakınlarındaki arazide ölü vaziyette bulunduğu bildirilmiştir. Yapılan muayenesmde maktulün üzerinde herhangi bir darp, cebir, kesici ve delici alet ile ateşli silahla yaralama izine rastlanılmamış olup, C.Savcısının talimatı doğrultusunda kesin ölüm sebebinin tespiti maksadıyla Antalya Adl, Tıp Kurumuna sevk edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE BULUNTU ARAÇ OLAYI:
Olay günü dere yatağında yanmış bir araç bulunmuştur. Yapılan araştırmada, aracın plakasının bulunmadığı, motor ve saşe numârasının spiral ile silinmiş olduğu tespit edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.