Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2012 15:43
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bülteni

ISPARTA İL ve İLÇELERİ
JANDARMA ASAYİŞ BÜLTENİ

MERKEZ İLÇEDE YÜKSEKTEN DÜŞME OLAYI:
Olay günü M.T. isimli çocuk evlerinin balkonunda oynadığı esnada dengesini kaybederek (3) metre yükseklikten düşmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Isparta Kadın Doğum ve çocuk Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü H.A.A isimli şahıs minibüs ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken, sol arka tekerleğinin patlaması sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüje yan yatması sonucu kaza meydana gelmiştir. Kazada araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan, A.A., G.Y.D., R.H.Ç., A.K., S.K., H.U., Ş.K., M.Ç., I.K. ve H.C. isimli şahıslar yaralanmıştır. Yaralılar İsparta Devlet, Gülkent ve SDÜ Tıp Fakültesi Hastanelerinde tedavi altına alınmış olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

MERKEZ İLÇEDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü UÇ. isimli şahıs otomobil ile Eğirdir istikametinden Isparta istikametine seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan H.A., B.A. ve D.Ü., SDÜ Tıp Fakültesinde tedavi altına alınmıştır. Yaralılardan D.Ü.'nün hayati tehlikesi bulunmaktadır.

AKSU İLÇESİNDE YARALAMALI TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü S.A. isimli şahıs otomobil ile Sütçüler istikametinden Yukarı Yaylabel köyüne seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek devrilmesi neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan araç sürücüsü ile araçta yolcu olarak bulunan N.T., G.U. ve F.N.A. Isparta Gülkent ve Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanelerinde tedavi altına alınmıştır. Hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

EĞİRDİR İLÇESİNDE ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI OLAYI:
Olay günü M.Ç. isimli şahıs traktör ile tarlasına çalışmaya gittiği esnada dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçması neticesinde kaza meydana gelmiştir. Kazada yaralanan traktör sürücüsünün kendi imkanları ile dereden yola çıktığı esnada burada hayatını kaybettiği tespit edilmiştir.

GELENDOST İLÇESİNDE TEHDİT OLAYI :
Olay günü A.Ş. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı B.K.'nm kendisini ölümle tehdit ettiğini beyanla şikâyetçi olmuştur.

GÖNEN İLÇESİNDE İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü S.A. isimli şahıs İlçe J.K.lığına müracaat ederek, kendisine ait gıda fabrikasında bulunan (47.000) TL değerindeki kompozit maddesi ile (121.000) TL değerinde makinelerin O.T., C.C., O.Ç. ve Ö.P. tarafından çalındığını beyanla şikayetçi olmuştur. Şüphelilerden O.T., ifadesi alınarak C.Savcısının talimatı ile serbest bırakılmış olup diğer şüphelilerin yakalanması için takip ve tahkikata devam edilmektedir.

GÖNEN İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI:
Olay günü S.Y. ve Y.C. isimli şahısların akrabaları olan T.Y. isimli şahsı telefonla rahatsız ettiği gerekçesiyle M.Ö. ile tartıştıkları, tartışma neticesinde; S.Y. ve Y.C.'nin yumruk ve tekme vurmak suretiyle M.Ö.'yü darp ettikleri, M.O.'nün ise bıçakla S.Y.'yi göğsünden yaraladığı alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Yaralılardan S.Y. tedavisini müteakip taburcu edilmiş, M.O.'nün tedavisine SDÜ. Tıp Fakültesi Hastanesinde devam edilmektedir.

GÖNEN İLÇESİNDE 2521 SAYILI KANUNDAKİ KABAHATLER OLAYI:
Olay günü Isparta 2'nci Sulh Ceza Mahkemesinden alınan arama kararına istinaden H.D.'ye ait evde yapılan aramada (2) adet ruhsatsız tek kırma av tüfeği ele geçirilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE EVDEN HIRSIZLIK OLAYI:
Olay günü AY. isimli şahıs evinde hırsızlık olayı olduğunu bildirmiştir. Yapılan araştırmada; mağdurun evde olmadığı esnada kimliği belirsiz kişi veya kişilerce evin mutfak camının kırılmak suretiyle içeriye girildiği, bilahare evde bulunan (82) ekran LCD televizyonun çalındığı tespit edilmiştir.

SENİRKENT İLÇESİNDE KAZA:
Olay günü H.G. isimli şahıs bahçesinde motorlu testere ile ağaç kestiği esnada testerenin ayağına temas etmesi neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Senirkent Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

YENİŞARBADEMLİ İLÇESİNDE SU ÜRÜNLERİ KANUNDAKİ KABAHATLER :
Olay günü yapılan kontrolde; D.A. isimli şahsın serpme tabir edilen ağ ile balık avladığı tespit edilmiştir. Olayda kullanılan ağ ve gölden tutulan (3) adet balık ile birlikte şüpheli idari para cezası uygulanmak üzere İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne sevk edilmiştir.

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI :
Olay günü H.K. isimli şahsın aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştığı H.Ş.'yi yumruk vurmak suretiyle darp ettiği alınan beyanlardan öğrenilmiştir. Mağdur Gelendost Devlet Hastanesinde tedavi edilerek taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.