Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bültesi

Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bültesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2011 17:47
Isparta ve İlçeleri Jandarma Asayiş Bültesi

YALVAÇ İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI
01 Mart 2011 günü saat: 14.00 sıralarında A.A. İsimli şahsın arasında bulunan husumet nedeniyle G.A. ile tartıştığı, tartışma neticesinde şüphelinin tokat vurmak suretiyle mağduru darp ettiği müştekinin beyanından Öğrenilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİNDE KASTEN YARALAMA OLAYI
01 Mart 2011 günü saat: 19.00 sıralarında R.Ç. ve N.Ç. isimli şahısların aralarında bulunan husumet nedeniyle tartıştıkları F.Ç. ile birbirlerini karşılıklı olarak yumruk ve sopa ile vurmak suretiyle darp ettikleri, ayrıca olay yerine gelen F.Ç. ’nin eşi H.Ç.’ nin de yaralandığı şahışların alınan beyanlarından öğrenilmiştir,

GÖNEN İLÇESİNDE İŞ KAZASI OLAYI
01 Mart 2011 günü saat: 11:00 sıralarında kilit fabrikasında işçi olarak çalışmakta olan M.F.T. isimli şahıs mengene ile delik açtığı esnada elini mengeneye sıkıştırması neticesinde yaralanmıştır. Yaralı Isparta Devlet Hastanesinde tedavisi tamamlanarak taburcu edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.