Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2012 16:50
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

YARALAMALI VE MADDİ HASARLI TRAFİK KAZASI
Davraz mah.
Şüpheli 1982 doğumlu R. Y' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı araçla, şüpheli 1970 doğumlu M. A' nın sevk ve idaresindeki 32 plaka sayılı aracın çarpışması neticesi, her iki araçta maddi hasar meydana geldiği ancak, kaza esnasında yaya olarak yoldan geçmekte olan 1975 doğumlu Ş. D' nin, araçtan fırlayan yedek lastiğin çarpması neticesi yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, sürücülerin ise darp alkol yok, şeklinde dr. raporları alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Vatan mah.
Şüpheli 1990 doğumlu M. G ifadesinde, olay günü akşamı ablası ile ailevi meseleleri konuştuklarını, kendisinin de bu sırada bir miktar votka içtiğini, bilahare yoluna çıkıp yaya olarak yürüdüğü sırada, alkolün etkisi ile düştüğünü, bilahare kendisine geldiğinde hastanede olduğunu anladığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, 101 promül alkollü şeklinde dr. raporu alınmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

İŞ KAZASI
Fatih mah.
Müşteki 1973 doğumlu N. G müracaatında, olay günü işyerinde, tüfek dipçiğini makinede düzeltirken, elini makineye kaptırması neticesi yaralandığını, kimseden davacı olmadığını beyan etmiş, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1972 doğumlu M. Ö ifadesinde, kazayı görmediğini, işçinin sigortalı olduğunu beyan etmiş, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

                                        İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Bağlar Mah.
Olay günü, 2004 doğumlu İ. S isimli çocuğun, düşme neticesi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirilmiş olup, mağdurun ileri tetkik ve tedavi amacıyla İlimize sevk edildiği ve babasının refakatte bulunması nedeniyle ifadesinin alınmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Sekibağ Mah.
Olay günü şüpheli 1992 doğumlu B İ' nin sevk ve idaresindeki, 32 plaka sayılı motosikletle seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybederek kazaya karışması neticesi yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporu alınmış, kimseden davacı olmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

GÖNEN İLÇESİ

RAHATSIZ ETME
Kasap mah.
Müşteki 1980 doğumlu F. Ç müracaatında, tarihten 1 hafta önce üst kat komşusu 1959 doğumlu A. Ö' nün kendisine, acil bir durum olursa haberleşelim diyerek, cep telefonu numarası verip, kendi numarasını aldığını, olay günü şahsın "F. hanım seni çok merak ettim, bana her gün ara sıra da olsa çağrı at ki seni merak etmeyeyim" şeklinde mesaj gönderip, kendisinin cevap vermemesine rağmen, ileriki tarihlerde de buna benzer anlamsız mesajlar gönderip rahatsız ettiğini beyanla şikayetçi olmuş, şüphelinin alman ifadesinde, mesajları kendisinin yazdığını ancak, kötü bir niyetinin bulunmadığını beyan ettiği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

GIDA ZEHİRLENMESİ
Kükürt Mah.
Olay günü, şüpheli 1971 doğumlu T. Z Ç' nin, yediği mantardan zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı, ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydı ile İlimiz SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği ve ifadesinin alınamadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Cumhuriyet mah.
Olay günü, 2002 doğumlu mağdur M. N. B' nin, parkta arkadaşları ile oynarken yere düşmesi neticesi, başını taşa çarparak yaralanması üzerine, ilk tedavisine müteakip ileri tedavi amacıyla, İlimiz Tıp Fakültesi Hastanesi kaldırıldığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınıp, olayla ilgili şikayetçinin bulunmadığı anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

SENİRKENT İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Süleyman Demirel Mah.
Şüpheli 1993 doğumlu V. Ş' nin sevk ve idaresindeki bisikletle seyir halinde iken, yerlerin ıslak olması dolayısıyla, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesi, kendisi ve arkasında yolcu olarak bulunan 1996 doğumlu E. A' nin yere düşerek yaralandığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, alkol yok, şeklinde dr. raporları alınmış, kimseden davacı olmadıkları anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI
353 araç kontrol edilmiş, 107 araç sürücüsüne, 107 adet ceza tutanağı karşılığı, 20.784,00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 3 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum