Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2012 13:01
Isparta ve İlçeleri Polis Asayiş Bülteni

AİLE İÇİ ŞİDDET
Vatan Mah.
Müşteki 1987 doğumlu N.U.müracaatında; tartıştığı eşinin kendisine sinkaflı konuşarak darp ettiğinden beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, şüpheli 1983 doğumlu G.U.ise hakkındaki suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Fatih mah.
Olay günü sürücü 1993 doğumlu N.Y.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, sürücü 1982 doğumlu R.EK.'nin sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü ve mağdur 2005 doğumlu E.K. yaralanmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporları alınmış, şüphelilerin alman ifadesinde şikayetçi olmadıkları anlaşılarak soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Anadolu Mah.
Olay günü şüpheli 1954 doğumlu H.Y.'nin sevk ve idaresindeki 15 plakalı araçla, şüpheli 1983 doğumlu M.Ö.'nün sevk ve idaresindeki 32 plakalı motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında, motosiklet sürücüsü yaralanmış, hayati tehlikesi yok şeklinde dr. raporu alınmış, tarafların alman ifadesinde kimseden davacı ve şikayetçi olmadıkları anlaşılmış olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

HAKARET
Yayla Mah.
Müşteki 1988 doğumlu A.Ş. müracaatında; araç park etme yüzünden şüpheli 1979 doğumlu İ.A. nın kendisine hakaretlerde bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gülistan Mah.
Şüpheli 1971 doğumlu R.T. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken aniden önüne çıkan mağdur 2007 doğumlu M.T. ye çapması neticesi yaraladığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
Sanayi Mah.
Olay günü akli dengesi yerinde olmayan şüpheli 1978 doğumlu M.A. nın, müştekiler 1976 doğumlu İ.A. ve 1986 doğumlu A.İ. ye ait park halindeki araçların çamlarını kırmak sureti ile zarar verdiği, müştekilerin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, şüpheliye alman Dr. Raporunda akıl sağlının bozuk olduğunu belirtilmesi üzerine soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TEHDİT
İskender Mah
Müşteki 1966 doğumlu C.Ü. müracaatında; 4 yıl kadar önce 1957 doğumlu M. G.'den ev satın aldığını ve eklentilerini bu dört yıl boyunca kullanmasına izin verdiğini, evi satmak istediği için kullandıkları eklentileri boşaltmasını isteyince diğer şüpheli 1956 doğumlu H.G. ile birlikte tehdit ettiklerini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, şüphelilerin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Hızırbey Mah.
Sürücü 1979 doğumlu D.B. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla, sürücü 1971 doğumlu G.Ş. sevk ve idaresindeki 07 plakalı aracın çarpışması neticesi, her iki araç sürücüsünün de yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Gülistan Mah.
Sürücü 1963 doğumlu M.Ç. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla sürücü 1952 doğumlu Ö.A. sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracın çarpışması neticesi sürücüler ile birlikte 32 plakalı araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1987 doğumlu H.Ç. ve 1966 doğumlu Ş.Ç. nin yaralandıkları, alınan Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

AİLE İÇİ ŞİDDET
Yedişehitler Mah.
Müşteki 1983 doğumlu F.Ş. müracaatında; görücü usulü ile evlendiği eşi 1977 doğumlu H.Ş. nin, olay günü aralarında çıkan tartışma neticesi kendisini darp ettiğini beyanla davacı ve şikayetçi olmuş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, şüphelinin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Ayazmana Mah.
1984 doğumlu H.K.A. ifadesinde; olay günü kısa süreliğine komşusuna geçtiği sırada oğlu 2006 doğumlu M.M.A. mn, 4. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağı düşmüş olduğunu öğrenip yanma gittiğinde şuurunun yerinde olduğunu ve kaleci gibi uçtuğunu söylediğini, oğlunun futbola düşkün olduğunu, izlediğini çizgi filimden etkilenmiş olabileceğini, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

MALA ZARAR VERME
Sanayi Mah.
Olay günü şüpheli 1993 doğumlu E.N.D. nin, çekyatı kapattığı sırada açık olan pencereye dokunduğu ve pencerenin menteşelerinden çıkıp müşteki 1981 doğumlu H.H.E. ye ait park halindeki 32 FC 402 plakalı aracın üzerine düşmesi neticesi zarar verdiği, müştekinin davacı ve şikayetçi olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

                                            İLÇELER

EĞİRDİR İLÇESİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Yazla Mah.
Olay günü şüpheli 1993 doğumlu Ö.D. nin, sevk ve idaresindeki 32 plakalı aracı alkollü olarak kullandığı tespit edilerek yakalandığı ve alman Dr. Raporunda 115 promil alkollü olduğu anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Yeşilada Mah
Olay günü müşteki 1987 doğumlu Ş.G. nin bindiği bisiklet ile ters istikametten giderken şüpheli 1978 doğumlu M.B. nin kullandığı 20 plakalı aracın aynasına çarpması neticesi yaralandığı, alınan Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak ileri tetkik ve tedavisi için Isparta'ya sevk edildiğinden ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
CamiMah.
Olay günü şahısların alkol aldıktan sonra şüpheli 1973 doğumlu M.Ç. nin sevk ve idaresindeki tescilsiz motosiklete binerek seyir haline geçtikleri sırada düşmeleri neticesi müşteki 1965 doğumlu A.Ö. nün yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, her iki şahsında alkollü olduğu belirtilmiş olup, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

GELENDOST İLÇESİ

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Haydarpaşa Mah.
Sürücü 1991 doğumlu Y.C.S. sevk ve idaresindeki, 35 plakalı araçla seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetini kaybederek, önce kaldırıma, sonra da istiflenmiş inşaat tuğlalarına çarpması neticesi, kendisi ve araçta yolcu olarak bulunan müştekiler 1968 doğumlu M.B. ile 1989 doğumlu F.Ç. nin yaralandığı, alman Dr. Raporlarında hayati tehlikelerinin bulunmadığı, kazadan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN YARALANMA
Bahçelievler Mah.
Olay günü mağdur 2001 doğumlu Ö.Ş. nin, ağzına aldığı raptiye ile oynadığı sırada kazaen yuttuğu ve sevk edildiği SDÜ Tıp Fakültesinde çıkartıldığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KEÇİBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
Tuzla Mah.
Olay günü mağdur 2008 doğumlu K.T. nin, bindiği bisikletten düşmesi neticesi yaralandığı, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ŞARKÎKARAAĞAÇ İLÇESİ

AİLE İÇİ ŞİDDET
Aşağıkale Mah.
Müşteki 1977 doğumlu G.S. müracaatında, olay günü eşi ile aralarında tartışmaları neticesi kendisine "Siz her şeyi iyi bilirsiniz, size soracağım, hepiniz delisiniz, sizi süründüreceğim, seni öldüreceğim, şerefsiz" diyerek, tehdit ve hakarette bulunduğunu beyanla şikayetçi olmuş, şüpheli 1972 doğumlu M.A.S.'nin ise suçlamaları kabul etmediği anlaşılarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

ULUBORLU İLÇESİ

KAZAEN YARALANMA
KabaağaçMah.
1992 doğumlu M.Ç. ifadesinde; bindiği bisikletten düşmesi neticesi yaralandığını, kimseden davacı ve şikayetçi olmadığını beyan etmiş, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

YALVAÇ İLÇESİ

TRAFİK GÜVENLİĞİNİ TEHLİKEYE SOKMA
Zafer Mah.
Olay günü ekiplerimizin dur ikazına uymayan 32 plakalı aracın takip neticesi yakalandığı ve aracı kullanan şüpheli 1980 doğumlu M.K. nin, sürücü belgesinin daha önce geri alındığı için kaçtığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

YARALAMALI TRAFİK KAZASI
Çarşı Mah.
Şüpheli 1942 doğumlu A.G. sevk ve idaresindeki 32 plakalı araçla seyir halinde iken yolun karşısına geçmek isteyen 1950 doğumlu N.B. 'ea çarparak yaraladığı ve daha sonrada 1970 doğumlu A.A.'ya ait park halindeki 32 plakalı araca çarpması neticesi zarar verdiği, N. B. halen müşahede altında bulunduğundan ifadesinin alınamadığı bildirilmiş olup, soruşturma devam etmektedir.

KAZAEN YARALANMA
Sofular Mah.
Olay günü mağdur 2005 doğumlu B.Y.' nin, bahçede oynadığı sırada, ağaca dayadığı merdivenden düşüp yaralanması neticesi hastaneye kaldırılarak, ileri tetkik ve tedavi için ilimize sevk edildiği, ailesinin refakatte bulunması nedeniyle 1981 doğumlu Ö.Y. ile 1981 doğumlu F.Y. nin ifadelerinin alınamadığı anlaşılmış, hayati tehlikesi yok, şeklinde dr. raporu alınarak, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilecektir.

KAZAEN ZEHİRLENME
Cumhuriyet Mah.
Olay günü mağdur 2009 doğumlu F.A.G. nin, ilaç içmesi neticesi zehirlendiği, alman Dr. Raporunda hayati tehlikesinin bulunmadığı, olaydan dolayı şikayetçinin olmadığı anlaşılmış, soruşturma evrakı Adliyeye gönderilmiştir.

TOPLAM TRAFİK UYGULAMA SONUÇLARI

362 araç kontrol edilmiş, 103 araç sürücüsüne 103 adet ceza tutanağı karşılığında 16.042.00 TL para cezası yazılmış, kusurlu görülen 11 araç trafikten men edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.